Svar på en fråga många undrat över

Ja, nu släpper jag "bomben" och jag ska svara på frågan så himla många har ställt till mig.
"Har du och Alexander gjort slut?"

Svaret är ja. Jag och Alexander har gjort slut med varandra. Det har varit riktigt tufft, fruktansvärt svårt och framförallt så jäkla jobbigt. Men ibland tar livet sina vändningar och likaså känslor. Jag har flyttat från lägenheten i stan och hem till mitt rum hos mamma och pappa igen. Jag har fokuserat mycket på att umgås med mina vänner, med min familj och ägnat tid åt jobbet och mig själv helt enkelt. Det som har gjort att jag mått bra och hållit humöret uppe. Det är upp och ner varje dag såklart, så därför får man ta en dag i taget just nu. Jag vill inte att ni frågar mer varför, vad, hur eller när utan det jag skriver nu är det jag kommer berätta. Om ni själva varit i en liknande situation så förstår ni hur det känns, hur man mår och att man inte vill ta upp för mycket. Det viktigaste för mig just nu är att jag och Alex fortfarande kan prata med varandra och vara vänner och att vi kommer fortsätta att vara det!

Skulle det nu vara så att ni ändå vill fråga mig någonting eller undrar över något så gör det då, hellre det än att ni skulle gå och fråga någon annan där ni kanske ändå inte får höra sanningen. Tyvärr blir det ju så när man bor i en sådan här liten stad att alla skapar sin egen uppfattning och i slutändan blir allt bara helt förvrängt. Så skulle vara tacksam om ni skrev till mig personligen om det nu är så. 

  • 6 574 visningar

Gillar

Kommentarer

Vickan P
,
Gud vad tråkigt, finns ingen värre smärta än hjärtesorg, vare sig det är förlust eller saknad. Bara att fortsätta försöka kämpa på, du är otroligt stark och en inspiration för många! Jag är sjukt imponerad av dig. Hoppas att livet känns lite ljusare snart, all lycka till dig.
E
,
Nej vad tråkigt att höra! Var själv i ett förhållande nyss som tog slut och jag var helt förstörd. Men som du skriver så går det verkligen upp och ner... En sekunden känns det bra, andra sekunden känns det sämst. Men tillslut kommer de där bra sekunderna ta över mer och mer! Och det är klyschigt, men tiden läker verkligen alla sår. Ta hand om dig! Massa kramar.

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine