Midsommardagen

Åh jag glömde ju visa och berätta om midsommardagen för er... så här har vi en liten tillbakablick! En helt magisk dag från början till slut verkligen. Strålande sol, blå himmel och en helt fantastisk stämning inne på Sea Lodge.

12.00 åkte jag och Malin till smögen och väl framme gick vi till några kompisar på Havsbadet där vi blev bjudna på varsin god drink. Vi satt ute på terassen en stund sedan förfestade vi lite på hotellrummet innan vi gick bort mot Sea Lodge. Trots att det blåste storm så var det verkligen så jäkla roligt. Vi träffade så otroligt mycket folk som vi hängde med, drack lite för mycket champagne och dansade gjorde vi en hel del också. Efter Sea Lodge bytte vi om snabbt och åt lite innan vi gick vidare till Lagergrens på bryggan. Vi stod i kö i ca 30 min men väl inne var det också så himla kul verkligen. Vi dansade och drack goda drinkar fram tills klockan var 03 sedan däckade vi i bilen där vi bäddat med madrass och täcken.

En av dom bästa dagarna i mitt liv med världens bästa vän vid min sida 😍💃
Du är oslagbar, Malin!

  • 3 468 visningar
  • Nära Jönköping

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härligt 😊
nouw.com/nettan

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine