Lendify - Utmanare till bankerna

Betalt samarbete med Lendify.

Lendify förändrar den svenska lånemarken genom att ta bort alla mellanhänder och istället låta privatpersoner låna av varandra - hur bra är inte det? Personligen tycker jag det är otroligt mycket smidigare och mer effektivt. Dessutom kan man även låna till en låg ränta och investera med god och stabil avkastning. Lendify hjälper alltså oss att få en smartare ekonomi tillsammans och blir därför en seriös och långsiktig utmanare till dagens banker.

Lendify erbjuder flera unika tjänster, bland annat kan man låna pengar! Lendify är en privatlåneaktör som erbjuder lån där pengarna kommer från privatpersoner som investerat i privatlån, inte från stackars privatpersoner som satt in sina pengar på ett sparkonto med 0% i ränta. Deras process är helt digital, därför kan dom erbjuda ett lån som är smartare, enklare och tydligare. Dessutom kan alla som blir låntagare bli en del av Lendify Rewards som är ett lojalitetsprogram där man samlar poäng som man sen kan byta in mot lägre ränta. Så bra och så smart!

Lendify moderniserar alltså lånebranschen och tar det till en helt ny nivå som är mycket mer anpassat för dagens samhälle. Klicka in på deras hemsida så kan ni läsa mer om Lendify och deras smarta tjänster.

  • 2 362 visningar

Gillar

Kommentarer

Aldenfalk
Aldenfalk,

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine