Himlen fick en ängel till

För det första vill jag bara skriva att jag är så glad över att det finns så många otroligt fina människor som bryr sig & verkligen visar sitt stöd. Uppskattar det till tusen & önskar er alla ett stort tack.

Ännu har jag inte förstått att min andra halva har försvunnit. Jag antar att det kommer gå minuter, timmar, dagar & år innan det går upp för mig vilken otrolig saknad det alltid kommer vara. Att det tomma, otroligt smärtsamma hål som uppstod när jag fick reda på att du inte längre finns här, alltid kommer vara kvar.
Men frågan är fortfarande. Hur fan ska jag klara mig utan dig Malin? Hur ska jag någonsin kunna gå i skolan med ett leende på läpparna igen när inte du finns där?

Tanken på att jag aldrig, aldrig kommer få höra din röst eller ditt skratt igen, att aldrig få se namnet 'bästis' dyka upp på mobilskärmen igen, aldrig sitta & prata om allt mellan himmel och jord som bästa vänner gör, aldrig skapa fler nya minnen med dig.. Det plågar mig verkligen, det gör så jävla ont. En smärta som aldrig någon annan än dom som upplever samma sak kommer kunna förstå. Det här var verkligen det absolut värsta som kunde hända mig. Från ingenstans vad du bara borta. Jag saknar dig så otroligt mycket och vill bara vakna upp ur mardrömmen och se dig stå där med armarna öppna för en stor kram.

Malin? Jag älskar dig. Jag älskar dig nu, älskade dig då & kommer alltid att göra. Jag ska kämpa som jag skrivit, kämpa för att nå mina mål & ta mig vidare. Varje steg jag tar ska vara för dig & varje dag som går ska jag leva för dig. Jag ska nå mina drömmar, bara för att du alltid sa till mig att jag kan allt om jag bara vill.

För evigt i mitt hjärta. Vila i frid min ängel. Jag ska göra det vi kallade 'föraljtid' till det vi alltid drömde om.
07/02-1995 - 13/1-2013. <3

  • 0 visningar
  • Nära Vänersborg

Gillar

Kommentarer

Guest
,
det är bara att kämpa fanny. vet inte precis hur det känns men min kompis förlorade sin mamma förra året så jag vet hur det är att vara med någon som förlorar någon nära. önskade verkligen att jag kunde hjälpa mer. men jag tror du kommer klara det jätte bra! det blir lättare med tiden. <3
Guest
,
började nästan lipa när jag läste! stay strong!
MissHultqvist
MissHultqvist,
Usch va hemskt. Jag vet tyvärr hur det känns. Jag beklagar verkligen <3
nouw.com/misshultqvist
Guest,
Skickar dig all styrka jag kan ge. Jag förlorade min pappa 2009 och året därefter dog min bästa vän. Jag vet hur jobbigt det är, och jag vet hur jobbigt det fortfarande är men det blir bättre om än aldrig bra. Ta hand om dig!
martinaelizabeth.blogg.se
Guest
,
Beklagar verkligen! <3
Guest
,
Vila i frid! Jag kan tänka mig hur hemskt det är att förlora sin bästa vän och någon som betyder så otroligt mycket. Du är stark och kommer klara det här. Ta hand om dig, Fanny! Kram <3
Guest
,
usch beklagar verkligen sorgen,hon sitter på din axel och vakar över dig din alldeles egna&fina ängel <3
Guest
,
Tår ögd.
Guest,
tänker på dig<3
nouw.com/eminahalalkic
Guest
,
Kan du inte skriva om hur du fick reda på det när Malin hade dött, hur hela den dagen var och beskriva mera? Om du orkar? Stay strong <3

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine