HEJ 2020

Hej kompisar!

Det har hänt en hel del i mitt liv sedan jag skrev här sist gång och mycket av det har jag verkligen velat dela med mig av till er, men det har bara inte blivit av. Att jag hade väldiga problem med att ens logga in på portalen till bloggen kanske säger en del om hur längesen det är som jag fakiskt bloggade. Men saker händer i livet och då får man göra vissa val, eller hur?

Från och med nu är min tanke att börja blogga lite då och då, när jag känner att jag har något extra kul att dela med mig av, något tips eller liknande! Så räkna inte med uppdatering varje dag, men åtminstonde någon gång i veckan.

För det första är det så många som fortfarande skriver till mig och frågar hur jag mår, vart jag står i processen med tabletterna jag fick i augusti och hur framtiden ser ut. Jag ska vara uppriktig och ärlig och säga att mitt jullov har varit riktigt tufft psykiskt. Jag föll tillbaka i en svacka och mådde riktigt dåligt. Jag vet att en av dom främsta anledningarna är för att varje gång jag kommer hem till Vänersborg nu för tiden så är det alltid något som saknas, och med det menar jag såklart mina vänner. Jag brukade ha två stora "tjej-gäng" som jag alltid träffade men som båda har splittrats efter att jag förlorat två av mina närmsta vänner. Det är svårt för mig att förklara hur det känns men det jag kan säga är att jag upplever en sådan fruktansvärd tomhet. Och saknad. Såklart. Jag vet inte om det är något jag någonsin kommer att vänja mig med, men för tillfället är det något som tar väldigt hårt på mig och som snor mycket av min energi. Som pricken över i:t har jag även haft besvär med min hälsa, dvs jag har varit sjuk i snart sju veckor och häromdagen fick jag till och med bege mig in till akuten för fler tester. Det har också tagit mycket på mig eftersom det hindrar mig från att göra det jag mår bäst av: träna. Bortsett från det dock så mår jag ändå bra. Jag är tryggare och mer säker i mig själv, vilket inte är något som syns på utsidan såklart men som gör så mycket för mig på insidan.

Trots att jag för tillfället är låg på energi på grund av sjukdom så är jag så redo för 2020. Det kan omöjligt bli värre än vad 2019 var, även om det gav mig lärdomar för livet så var det även det värsta året i mitt liv hitills. 2020 är året jag läser mina sista "vanliga" kurser på högskolan, det är året jag gör min första praktik (förhoppningsvis på ett riktigt häftigt företag också) samt påbörjar mitt liv i Stockholm. Jag är så taggad på att fokusera på mig själv genom att bara göra saker jag mår bra av och även säga nej och stopp när det inte känns bra. Nu gör vi 2020 så bra det bara kan bli och blickar framåt. Hör snart igen, puss!

  • 2 900 visningar

Gillar

Kommentarer

Kattis123,
Vad bra att du har börjat igen! Snälla sluta inte! Ha med lite mer bilder igen, snälla!
Jessica
,
Hälsan är à & o !! Du vet att jag alltid finns varje sek på dygnet love uuuu
Jessica
,
Finns varje sekund på dygnet för dig ❤️Hälsa är A&O

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine