Hälsat på vår ängel

​Åkte iväg med Alex förut och hälsade på Malin. Vi lämnade en blomma, ett ljus och en liten bricka med texten "alltid vid din sida" på ena sidan och med det jag skrev själv på andra sidan. Det var verkligen så himla fint. Alldeles stilla och tyst, bara fåglarna som kvittrade i bakgrunden. 
​ Det är fruktansvärt jobbigt att behöva åka till en gravplats för att "prata" med och hälsa på sin bästa vän. Jag tror inte man kommer förstå sorgen, saknaden och känslan förrän man får uppleva det själv. Däremot är det ingenting jag önskar någon, aldrig någonsin. Livet är bra orättvist. Jag hade gjort allt för att få vår älskade tjej tillbaka till oss. Föraljtid saknad Malin. Du fattas oss mer än något annat. 

  • 4 557 visningar
  • Nära Vänersborg

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Vilken sorg;) Hon finns nog alltid med dig;)
nouw.com/sandrasjoberg
amandanaslund92_,
Förstår den känslan! Istället för att öppna en grind till förskolan så för jag öppna en grind till kyrkogården för att besöka min dotter :( det trodde man ju aldrig att man skulle göra!
nouw.com/naslund92

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine