En lång natt

Efter att ha lugnat ner mig lite igår under dagen med alla känslor så bröt allt ut igen på kvällen då Robin fick åka in till sjukhuset för en akut operation. Vi fick beskedet 01.30 på natten efter några timmars väntan och flera prover och jag trodde knappt det var sant. Robin fördes iväg av sjuksköterskor och jag fick snällt åka tillbaka hem ensam. Tårarna svämmade över och jag bara kände hur luften försvann ur mig. Det var otroligt jobbigt. Det var sjävklart svårt att sova under natten eftersom det enda jag kunde tänka på var hur det gick. Men som tur var kunde vi åka och hämta hem honom redan tidigt imorse och allt hade gått bra.

Jag har varit väldigt trött idag men lyckades ändå ta mig till dagens lektion där jag dessutom fick träffa flera av mina fantastiska vänner som gav mig mycket energi. Jennifer, min underbara vän, gav mig även skjuts fram och tillbaka till skolan så jag slapp halka runt på isen och snön som lagt sig. Just nu ligger jag och tittar på filmen ’Bird Box’ med Robin och bara myser. Kommer förmodligen somna väldigt tidigt ikväll trots att vi redan sovit nästan två timmar nu på eftermiddagen. Ha en fin kväll, puss!

  • 5 028 visningar
  • Nära Munkgatan -, Jönköping

Gillar

Kommentarer

sofienorman
sofienorman,
Styrkekramar <3
nouw.com/sofienorman

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine