Debattartikel i samarbete med Nyheter24

Debattören: Att bemöta alkoholiserade män brukar jag generellt inte tycka är jobbigt, utan snarare hur samtligas attityd är över bardisken.

Jag vet att om man ställer upp på att göra en debattartikel så får man ta emot både positiv och negativ kritik. Men när det är något som jag verkligen står upp för så spelar det egentligen ingen roll - jag står för varenda ord jag skrivit i den här artikeln! Självklart menar jag inte att trycka ned eller göra ett påhopp på alla män i vårt samhälle, men just dom som vet med sig att deras beteende inte är okej alla gånger kanske får sig en tankeställare. Klicka på länken nedan för att läsa!

  • 4 672 visningar

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Bra skrivet. Konstigt hur vissa tycker att det är ok att nedvärdera på det sättet. Undra om dom skulle tycka att det var okej om det handlade om deras egen dotter. Så fort alkohol är inblandat så tror en del att det inte finns gränser och tyvärr så är ju inte ens rättssystemet tydligt här heller. Starkt av dig att skriva detta.
nouw.com/carolinalarsson

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine