Allt faller på plats

Alltså WAOW. Blev extremt glatt överraskad över hur allt blev igår. När dagen var slut hade jag skapat minnen för livet och träffat tre helt fantastiska tjejer som jag klickade med direkt. Känns så kul och så spännande! Från att inte känna en enda person på skolan till att känna nästan hela min klass och framförallt Alice, Jennifer och Therese. Med tanke på hur oerhört nervös jag varit så blir jag glad bara av tanken på att dom går i samma klass och att jag kommer få träffa dom idag igen.
Igår hade vi introduktion och därefter var det fest hela dagen. Vi hade olika lekar för att lära känna varandra, därefter var vi på puben på förfest på skolan sedan i 'hälsoparken' på nästa förfest innan vi gick till studenternas nattklubb 'akademin' och det var så himla roligt! Kan nog överleva studentlivet ändå trots allt om det fortsätter såhär haha! Nio fest-dagar kvar av insparken 2016. Wiho!

Sitter på bussen till skolan nu, idag ska vi bland annat ha sittning i de gröna overallerna vi alla köpte igår hahaha... Lär visa bilder 😉 Puss från Jönköping!

  • 5 831 visningar

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Mamma Malin
,
Tjejen till höger på första bilden är väldigt lik din syster. Så glad att du är glad 😊
Nettan
Nettan,
Härligt 😊
nouw.com/nettan

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine