11 Frågor

Frågor - Svar

Jag blev utmanad av @johannarenfors att svara på 11 frågor, här är mina svar samt mina frågor till tre andra bloggare jag taggat att anta utmaningen! 🌸

1. Vad är ditt mål 2016?
- Mitt mål 2016... har många mål faktiskt. Men det största målet måste vara jag ska lära mig att kunna koppla bort allt runt omkring och fokusera mer på mig själv, vad jag vill och vilka val jag gör i livet som i sin tur gör att jag mår bra. Det kanske låter som ett väldigt egoistiskt mål men jag bryr mig alltid för mycket om vad andra tycker och tänker om mig. Det är något som drar ner både min självkänsla och mitt självförtroende, vilket både jag själv och mina närmsta märkt av betydligt mer det senaste året. Så det där ska jag bli bättre på.

2. Hur vill du att ditt liv ser ut om 10 år?
Jag vill först och främst ha en komplett högskoleutbildning i ryggsäcken om 10 år, sedan ett jobb jag verkligen trivs med, en fin lägenhet i en större stad och kanske två barn till och med för om 10 år är jag ju faktiskt 30 år (?!). Hjälp, lite skrämmande ändå.

3. Vad är ditt mål med bloggandet?
Mitt mål med bloggandet är att kunna inspirera och motivera andra personer, kort och gott. Jag älskar att kunna hjälpa andra, framförallt inom träningen. Ja ni har ju förstått att det är ett brinnande intresse jag har!

4. Finns det något du är beroende av?
Nej. Eller ja..., kan man vara beroende av träning så är jag ju det!

5. Vilken typ av träning tycker du är roligast?
Ren styrketräning och plymoetrisk träning (övingar som handlar om att så snabbt som möjligt utveckla så mycket kraft som möjligt, med tydlig markering mellan den så kallade excentriska fasen (då muskeln förlängs) och den koncentriska fasen (då muskeln förkortas) och innebär allra oftast hoppövningar).
Har alltid tyckt om crossfit också, men det är vanligtvis inget jag burkar köra på egen hand utan alltid tillsammans med någon annan isåfall.

6. Har du något mål med din träning?
Nja, alltså, jag har en himla massa delmål men inget specifikt "stort" mål. Jag tränar för att det får mig att må bra, jag tycker det är roligt, det ger mig mer energi, jag sover bättre osv osv osv. Kan hålla på hur länge som helst, men som jag brukar säga till alla mina kunder på jobbet: träning är bästa medicinen mot allt!

3 av mina mindre delmål just nu är:
- Klara av att springa 3,3 km under 15 minuter
- Göra 5 pull-ups innan Juni
- Stå i plankan 20 sek med 90 kg på ryggen


Delmål tycker jag är något alla borde ha för det motiverar ju verkligen en till att alltid prestera snäppet bättre och sträva efter utveckling!!

7. Krogen eller hemmakvällar?
Waow, svårt val. Beror helt och hållet på mitt humör.

8. Hur fåfäng är du på en skala 1-10?
Mitt eget svar är väl kanske runt 7, men enligt min syster är det en solklar 8 haha.

9. Vart skulle du helst av allt vilja resa?
Australien. Utan tvekan!

10. Skulle du vilja bo utomlands? Isf vart?
Njae. Möjligtvis en "säsong" eller så, men jag tror jag är alldeles för hemmakär för att klara mer än så. Isåfall skulle det vara i Bali eller ute på Gili-Islands. Typ jobba på ett litet café där eller liknande. Lockande tanke.

11. Vad får dig att skratta?
Mycket och många. Men framförallt min syster, troligtvis för att hon har precis samma hunmor som mig. Vi skrattat alltid åt samma saker och driver om samma saker. Massor av kärlek till henne!


💓 Aggeoa, @100KITCHENSTORIES & @FITNESSJULIA 💓
​-
Det skulle vara kul och intressant att få veta vad ni har för tankar kring följande frågor:

1. Har du några härliga planer för sommaren 2016?
2. Vilken är din favorit-rätt just nu?
3. Vad tycker du är mest givande med att driva en blogg?
4. Skriv ned tre positiva saker om dig själv.
5. Har du ett favorit-citat som du kan dela med dig av?
6. Vilken typ av träning tycker du är roligast?
7. Längtar du till något?
8. Har du någon udda talang?
9. Om du fick boka en resa vart du ville imorgon, vart skulle du åka?
10. Har du någon tatuering? Isåfall, finns det någon historia bakom den eller någon speciell mening?
11. Hur ser ditt liv ut om 10 år om du själv får bestämma?

  • 5 149 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine