Vi spenderar varje dag i en vardag och njuter av det lilla vi har på vanliga dagar.

Det är för det mesta regn nuförtiden.Och jag kan inte mer än länga tills vi är i Åre och i ett snötäckt vinterland. Lite ljus och dagar utomhus. Men jag har även tutat i mig själv att njuta av allt detdär lilla i vardagliga saker som är det mest fantastiska vi har. För räknar du är det inte många dagar om året vi gör sådär stora och märkvärdiga sakar. Men varje dag spenderar vi i en vardag.

Vi lever med vanliga dagar tillsammans med människor som vi har valt ut till vanliga dagar. Och jag kallar inte mina människor för vanliga, för dom har jag valt med sån jäkla omsorg att jag inte byter dom mot något. Och är det inte jäkligt vackert att göra vardagliga saker tillsammans med människor som vi älskar istället för att göra mäktigt stora saker för sakens skull.

Det blev nästan så att jag glömde det var Fredag när jag vaknade. Hela veckan har känts som en färdsträcka som rusat i alldeles för höga hastigheter och har mest försökt att hålla ihop delarna. Men det brukar räta ut sig efter en helg. Men det är jobbhelg och fartsträckan fortsätter ända in till jul. Inte konstigt att julens klädsel kommer vara mjukast och bekvämast. För högtiden i år kommer att vara två dagars återhämtning. Hämta andan.

Och jag försöker lära mig min nya julklapp och min egna klapp på axeln för detta år. Men utan dagsljus är det ganska svårt ändå. Det har varit konstant mörker.

Jag och J har börjat prata om nya drömmar tillsammans. Och vi kanske aldrig kommer dit, vi kanske knappt kommer en bit på vägen. Men det är en jäkligt pirrig känsla att skapa drömmar och något att sträva och länga till tillsammans.

ville egentligen önska dig en trevlig fredag. en fantastisk start på helgen och för alla som går på julledigt idag. njut ordentligt.

Gillar

Kommentarer