Vi har bara varandra en gång, svampskogen och lördagsmiddag med rödvin.

Haft ännu en social helg där ingen större del av den lediga dagen spenderades hemma. Hade ännu en jobblördag denna vecka och direkt efter tog jag mig hem för en välförtjänt stund på soffan med benen i högläge och försökte vila ögonen en stund. För på kvällen var jag bjuden till middag tillsammans med fantastiska människor med härlig energi. En riktigt trevlig kväll med rödvin och skratt i timmar.

det var en makalöst bra helg som vi sparade ihop

För att vakna söndagsmorgon med en något tröttare huvudvärk. Bestämde mig snabbt för att inte dra ner dagen i ett för lågt tempo utan tog en kortare promenad tillsammans med J till svärföräldrarna för en söndagskaffe efterföljt av svampskogen tillsammans med älskade vännerna från Rönnvägen. Hittade några svampar emot slutet utav eftermiddagen efter att vi druckit kaffe och tagit en fika i skogen.

Måndagsmorgon och jag försöker hämta energi och något sprudlande som ska kunna hjälpa mig att starta upp och ta mig iväg för morgonträning.

Och så läste jag en grej precis innan jag slog igen ögonen igår och som etsat sig fast endel. Jag har tänkt på dendär meningen och dess innebörd och den är så jäkla tagande. "Vi har bara varandra en gång"

Att vi inte ska glömma att detta pågår bara en gång, och människorna som vi fyller vår tid med har vi bara en gång. Vi får inte mer.

Men måndagsmorgon och ny vecka.

Utan planer mera än att jag ska ha mycket tid hemma efter en vecka med väldigt lite tid över och mycket bokat. Då blir det alltid en vecka efter som jag inte bokar just för att samla ihop mig och samla krafter.

Gillar

Kommentarer