Väntat på denna dagen, ett moln av pampas och dom bästa för oss.

Lite som att jag har gått och väntat på denna dagen.

Jag har väntat på Fredag, lite som att just namnet på dagen ger lite extra energi. För nu känns kroppen lite tömd. Letar energi i dom mindre sakerna för att få lite extra. Kanske är uppe någon timme för länge, eller ger för mycket på fel ställe att jag blir tömd precis innan jag kliver över tröskeln hemma. Precis så tror jag det är. Jag måste börja hushålla med den.

Men fasiken va härligt det är att kunna få en stimma dagsljus hemma innan man glider neråt varje morgon. Kunna se vardagsrummet i något slags ljus. Nu vet man att vi rullar åt rätt håll. Även att jag älskar både hösten och vintern så är det ljuset man saknar. Jäkla mörker hela tiden. Hann i all hast fota denna härliga, en av favoriterna. Den blev lagom. Lagom stor och sådär fin i formen.

Gillar den.

och så måste jag självklart visa upp denna ståtlighet. ett moln av pampas.

Några lugna arbetstimmar resulterar i att jag kommer på såna idéer. Jag ska bara testa att göra en liten. Men jag har aldrig varit bra på att göra något litet, projekt blir alltid lite större än jag tänker. Men fasiken va mäktigt det blev.


Men till det bästa med denna dagen, vi ska ha Fredagsmys tillsammans med våra människor. Det blir en av veckans höjdpunkt. Fasiken vad jag älskar att bara slå ner sig tillsammans och äta, spela spel och skratta en kväll. Dom är bäst för oss.

Ha nu en fantastisk fredag och spendera den tillsammans med dom som ger mängder av härligheter tillbaka.

Gillar

Kommentarer