Uppleva Gotland och semester tillsammans med livets vackraste människor.

Tog en tidig färja över till gotland och landade in innan frukost och värmen ifrån solen hade börjat stråla.

Men insåg att detta kommer bli en magisk dag och tog oss snabbt emot busstorget och letade upp bussen som tog oss till Tofta strand. Precis som förra året levererade första dagen strålande sol och en fantastisk dag på stranden. La oss på handdukarna i den varma sanden och vilade ikapp den tidiga starten på dagen. En stor del av det fantastiska med att resa med vänner är allt som man hinner prata om, små stunder av samtalsämnen och nya perspektiv tillsammans. Några utav oss tog sig ner för att svalka sig i dom större vågorna innan vi intog en lättare lunch bland dom fantastiska sanddynorna. Tofta är en makalöst fin strand. Med riktigt fina ställen för en strandlunch.

En eftermiddagsbuss tillbaka till Visby och checka in i lägenheten precis mitt i ringmuren. Lättare sagt än gjort att släpa resväskor på kullersten. Tog oss en mindre stund av vila innan vi öppnade en flaska bubbel för att fira ännu en semester tillsammans. En senare middag på en restaurang mitt på torget, ett grillspett av oxfilé som var något utav det godare och ett glas rött fick avsluta en makalöst bra förstadag på Gotland.

Vaknade till molnigt och en något starkare vind men med värme i luften.

Klädde på oss och tog promenaden ner till hamnen för att hämta ut hyrbilen som vi skulle tillbringa dagen med. Tog sikte emot förstastoppet Ladan där frukosten skulle intas. Flera magnifika lador och ett större växthus, en av dom vackrare frukostmiljöerna som jag upplevt.

Fortsatte våran planerade tripp med många spontana stopp på loppis, gårdsbutiker och keramikstugor. Luncher och godare fikastopp. Jag älskar min vän för att hon är människan som tar tag i att planera, strukturera och får oss alla att skapa minnen tillsammans på vackra platser som allt detta. Stannade på Nisseviks restaurang precis vid stranden och delade på en pizza, landade in på verkstan för att kika på vackra saker och en kaffe på södraste delen av Gotland.

En heldag som innehållit precis det mesta vädermässigt, landade vi in i Visby och lägenheten och svirade något snabbare om till kläder för en middag. Munkkällaren fick stå för kvällens middag och precis vid detta bord och med dessa personer ventilerar vi idéer och precis allting. Högt i tak och innehåller precis det som en kväll och en semester tillsammans ska innehålla.

tredje och sista dagen i visby strosade vi runt i värme och strålande sol.

Besökte små butiker och handlade några mindre saker som fick följa med hem. En fantastisk frukost på en bakgård som glömde fotas och en lunch till gammal sommarmusik på en uteservering under ett parasoll. Vi har haft en jäkla bra semester och haft helt fantastiska dagar tillsammans. Tack livet för människorna som vi fick.

Gillar

Kommentarer