Tidiga promenader, sista dagen i Juni och sommarprat.

Innehåller affiliate-länkar

Och efter en Måndag som egentligen var ganska trött efter en helg utomhus gick den ganska snabbt och jag hann med endel som skulle göras både innan och efter jobbet. Har en ganska stor skopa tur att jobbets AC funkar riktigt bra och att den ger mig energi även efter ett arbetspass. Trots den riktigt varma dagen som var igår. Under morgonpromenaden hade jag Gry Forsells sommarprat i lurarna och jag tycker att sommarprat är riktigt trevligt att lyssna på.

När jag kom hem igår efter en hel dag på jobbet möts jag av att J står på stege i tvättstugan och sågat upp taket för att förbereda för att sätta in AC i huset. Isolering precis överallt. Men skönt den dagen det är klart och huset står färdigt för lite avsvalkande i sommarvärme.

Häromdagen gjorde jag en beställning på dessa solstolar, två stycken läckra i rotting. Tyvärr inte leverans förrän i Augusti, men jag kunde inte motstå dom. Två stycken i mitt hörn i trädgården, eller kanske placera som i morgonsolen på gaveln. Sitta i kvällssolen på framsidan när gräset växt upp en aning och man kan sitta där för att fånga dagens sista strålar. Jag kände att jag fasiken var värd dom och att dom var som gjorda för att passa in här hemma. Den som väntar på något gott.

Ska dricka upp dagens första kaffe innan jag snörar på mig skorna och ger mig ut på en friskare promenad. Luften på morgonen är än sålänge ganska frisk och några mindre vindar. Att kunna ta promenader i shorts och tröja är så jäkla fantastisk att jag önskar det vore sommar året runt. Tar några extra promenader just nu för att verkligen suga in att det är sommar på riktigt.

Och innan jag går neråt jobbet inhandlar jag en parasollfot till det beiga parasollet som mamma kom hem med till oss häromdagen. Ganska typiskt att man blir redo för sol och varma dagar när det riktiga högtrycket försvann nu för någon vecka framåt.

Svarta tofflor här // Svart väska här // Beige kofta här

Svart poster här // Svart kaftan här // Beige vas här

Hoppas du får en fantastisk sommardag i dom något lägre temperaturerna runt 20 och njut av den sista dagen i Juni. Imorgon äntrar vi månad Juli med dunder och brak. Nu jäklar är det sommar och jag tänker ta tillvara på allt, värmen och sena kvällar. tidiga promenader. Ta hand om dig.


Gillar

Kommentarer