Stadig människa bredvid, ge tiden till mig själv och blåsig Torsdag.

En promenad på nästan två timmar fick en mörk och blåsig Torsdagkväll innehålla. En snabb middag tillsammans innan jag snörade på mig för att vandra med familjen i lurarna. Behövde prata tills orden var slut och skaka av mig känslor som hamnat utanpå. För sådana dagar kommer.

Uppkrupen med frusna ben och lättare tankar. Nu är det kväll hemma med tända ljus och vila. Återhämtning och mycket utav det som ger tillbaka energi när den slukats totalt. Dränerats.

Trevligt ändå med Fredag imorgon och jag tänker att vi lagar middag tillsammans och öppnar en flaska vin. Fira livet tillsammans och egentligen mest för att fira att jag valt så jäkla rätt vem jag delar vardagen tillsammans med. Jäkla stadig människa bredvid.

Låter Söndagen vara mestadels oplanerad för att sätta tiden till mig själv och projekten som hänger. Ni vet sådär över axlarna men som landar mjukt som bomull bara man avsatt tiden för att skapa. Avkopplingen som jag får ända ut i fingerspetsarna av att tänka tanken på hur jag ska lägga om tiden i helgen Hur den ska vara min tid. Jag ska ge den till mig själv och jag ska göra något magiskt utav den.

Gillar

Kommentarer