Sommarprat, låter tiden gå långsamt och se solnedgången med ett glas vin.

en riktigt jäkla nypmigiarmenhelg

Att bli upplockad med båt av familjen efter jobbet inne i stan för att åka vidare ut till restaurangen i Skärgården för en senare lunch. Åka vidare ut till stugan för ett varmt fantastiskt dygn med kärleken och familjen. Grilla och låta tiden gå långsamt. Lyssna stillsamt på ett sommarprat, ta ett glas vin tillsammans med svärmor och se solnedgången med benen inlindade under en filt.

En tidigare morgonpromenad innan ön vaknar till liv, gå längs grusvägar och låta dagen starta med rörelse. Komma tillbaka och dra fram en stol i solen för att dricka dagens första kopp kaffe emot en husvägg och invänta familjen för frukost. Älskar att skärgården är helt annorlunda än hemma hos oss, klättrande röda rosor längs väggarna. Vackra, fantastiska och makalöst bra ställe.

En dag i solen, sommarprat i lurarna och mängder av tid tillsammans med familjen. Lägga sig längst ut på bryggan för att fånga någon slags vind på en annars helt vindstilla sommardag. Grilla till lunch och ta årets första dopp i havet. Har helt enkelt haft en sån jäkla perfekt helg. Någon dag där ute är full återhämtning.

Nu tänker jag ta en långsam kväll hemma.

Har hunnit att ta varvet med vattenkannan och är inne på andra maskinen tvätt som ska hinna hängas. Drog ett snabbt varv med dammsugaren och nu har jag slagit mig till ro.

Hoppas innerligt att du haft en fantastisk helg, precis som jag. Tagit tillvara på den riktiga sommarvärmen som varit. Att du spenderat din tid väl med människor som du älskar och att du även hunnit tänka något på dig själv.

Gillar

Kommentarer