Sista helgen av ledighet, kallaste Juli och får hämta energi från minnen vi skapat.

Innehåller affiliate-länkar

Träskål här // Vas här // Karaff här // Mugg här

Det blev en långsam dag igår, spenderade den hemma med att ta hand om packning och tvätt. Städa upp och hänga in i garderoberna. Ta igen vattning från sista dagarna och en promenad för att lyssna ikapp några poddavsnitt. Gynning och Berg.

Tog tag i tavlan som är beställd och snart färdig att leverera. Lägger sista färgen och den borde bli klar innan det blir Måndag och semestern är slut.

Och på tal om det. Hur snabbt gick inte semestern förbi, det susade till och på Måndag står jag redo igen. Energin får jag plocka från alla fantastiska minnen som vi skapat. Så mycket härlig tid tillsammans, ligga på varma klippor soliga dagar och långa promenader när regnskurarna avtagit. Det har trots allt varit kallaste Juli på 70 år, borde inte alls vara förvånad för har inte alls njutit precis så mycket som jag tänkte jag skulle hinna.

Vinställ här // Ishink här // Karaff här // Höga glas här // Låga glas här

Sista helgen av ledighet, vi hoppas på fantastisk väder. Skiner solen åker vi ut i bästisarnas båt och övernattar på några klippor, grillar och har en mysiga dagar. Att leva sådär långsamt är så jäkla vackert ändå.

Under dagen borde jag skissa upp mer om trädgården, men det gör jag ifrån solstolen om solen tittar fram. Hoppas du får en fantastisk dag och om det är sista helgen av ledighet. Ta tillvara på den och tillbringa den långsamt och med det finaste du vet.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hir mysigt lät det inte att övernatta på klipporna?! Det lär verkligen som en sak man borde göra innan man dör haha :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom