officiellt höst, vandra runt i kängor och en look med linne från topp till tå.

Innehåller affiliate-länkar

och vi kliver officiellt in i höstmånaden september idag

Årets första och kan också bli en av årets vackraste månader. Löpsedeln under gårdagen lör högtrycket kommer tillbaka. Och visst fasen hade det varit läckert att vandra runt i klänningar med kängor i en krispig luft som andas höst. Långa promenader utan dunjackan ett tag till. Jag menar, det finns ju höst och så finns det ju vackrare höstdagar.

Och jag hoppas innerligt på en lång och enastående vacker höst. Där vi får känna lite på solen samtidigt som syret kommer tillbaka i luften efter några härliga sommarmånader. För det blev ju faktiskt sommar på riktigt till slut. Trots att vi alla nästan börjat jobba igen när den dök upp fanns det en hel del fantastiska kvällar och helger att ta hand om.

Började slänga fram några plagg till packningen medans morgonkaffet gjorde sig redo, och det är klänningar, klänningar och boots. En look med linne från topp till tå. Packar enkelt, bekvämt och förhoppningsvis lite fint. Några middagar, jobb och showroom. Måste tydligen klä sig för lite växlande väder också, för vädret verkar inte riktigt bestämt sig vad det ska bjuda upp till.


Sysslade med inventering under hela gårdagen och avslutade ganska så exakt till stängning utav butiken. Räkna, stämma av och få ordning. Nu är det gjort för i år, trots att jag inte var med under helgens grovjobb. Idag tar jag hand om butiken och ger den lite nytt. Plockar fram, städar undan och gör iordning.

Tisdagar är en bra dag för ordning och reda och för att få saker gjorda. Ger dagen en start med rörelse och ett svettigare pass med träning.

Stickad klänning här // Beiga ribbade byxor här // Svarta ribbade byxor här

Beige ullkappa här // Svart ullkappa här // Beige mjuk skjorta här

Brun teddyjacka här // Svart teddyjacka här // Svart kort teddyjacka här // Beige stickad väst här

Gillar

Kommentarer