Mitten på veckan, hösten tar oss med storm och favoritårstid.

En morgon knappande på tangenterna samtidigt som jag sörplar kaffe.
Under filten som vanligt i soffan.
Redan Onsdag idag och hösten har tagit oss med Storm. Och jag älskar det.
Promenaderna är nu med mer friskluft, lite krispigare och någon mer vind. Det blåser och allt är nu i brännande färger som brunt och orange.

Jag älskar hösten och tycker nog att den är en utav mina favoritårstider. Sommaren är härlig men jag älskar allt detdär med tända ljus, pyssla inne och att ta promenader bland höstfärgerna.

Fem tips för att få till en härligare höst. För dig som inte redan uppskattar och älskar den lika mycket som jag.

  • Vänner. Vi har fantastiska vänner och människor runt omkring oss. Människor med härlig energi och nära till skratt. Bjud hem vänner och grannar på härliga och spontana middagar. Skratta och ha en mysig kväll tillsammans.
  • Promenader. Ta långa promenader i dagsljus och ta tillvara på dom varmare temperaturerna mitt på dagen.gå utan att ta tiden och ibland stäng av musik och podd och ha dig och tankarna som enda ljudet.
  • Tjocktröja och en kopp te. Köp en tjockare tröja och spendera all tid hemma i den. Mys framför en brasa och ta en kopp te eller kaffe.
  • Tvserier! Grotta ner dig i en serie med många avsnitt och kryp ner under en filt. Min långserie just nu är Grey´s anatomy.

Ha en fantastisk dag.
Det är Onsdag och redan mitten av veckan.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229