Låt detta bli en härlig dag, oktober kom och gick och rastlösheten tog över.

Innehåller affiliate-länkar

Oktober kom och gick, för precis så känns det.

Vintertiden kom så snabbt och hösten har gasat förbi. Men jag kommer fortsätta att njuta utav promenader tills alla dom färgade löven inte sitter kvar på träden längre. Första hösten jag verkligen har tagit tillvara på.

Ikväll går jag tillsammans med bästis på peoples insamling till cancerforskning. En sån viktig kväll och grej. Och mysigt att få spendera en vardagskväll tillsammans med min människa.
Imorgon har jag en ledig dag och ska ta tillvara på timmarna. Mycket som ska rensas och säljas, vill ha ordning och reda i varenda skåp efter denna höst/vinter.
Dags att beställa lampan som jag klurat några dagar på och snart dags att kommer överrens vad för soffa som ska få flytta in i allrummet.
Igårkväll efter någon timme i soffan och rastlösheten tog över startade jag med ännu ett kvällsprojekt. Har sett till att jag både har lera och spackel hemma även några canvastavlor. Gick loss på dollarstore häromdagen.

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Nu dags att ta tag i dagens todolista och stämma av några saker innan det är dags att ge sig ner emot en arbetsdag. Några småsaker som ska göras innan. Ha en fantastisk dag. Ut och ta en promenad och njut av höstfärgerna och den friska luften. Ta en kaffe utomhus och kanske lyssna på en ljudbok. Lyssna ikapp några poddavsnitt som du missat. Låt detta bli en härlig dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229