Jag är med - fast på håll, närmare bestämt en chock och i helgen fortsätter projekt framsidan.

Nedrans kallt igår, gick hemifrån med hopp om en vårdag och fick närmare bestämt en chock.

Trots både mössa och vantar. Idag tar jag tjockare kläder och jacka. Tänker banne mig inte frysa idag också.

Hade trötta ögon redan när jag anlände hem från jobbet igår, undra om pollen är på gång också? Fick inte så mycket mer gjort än matlagning och någon matlåda. Såg tre avsnitt av en ny svensk serie som startat. Men sen slocknade ögonen för natten.

Vasen som jag pysslat med en stund är ni färdigmålad och klar. Den pryder tvbänken och står helt fantastisk och bara är så jäkla fin. Den är mäktigare i verkligheten än vad bilden tar fram tycker jag. Dags att testa en ny, det var några som blev lika frälsta i den som jag.

Tänk att det är ljust flera timmar på dygnet nu.

Nästan så att man inte vågar tro att det ska vara så i flera månader framåt. Jisses så snabbt man glömmer hur härligt det är med ljusa dagar. Hoppas på sol till helgen så mitt projekt på framsidan kan fortsätta, vardagarna med sex arbetsdagar innefattar inga större projekt hemma. Mer energi och timmar på dygnet vore fint.

I skrivande stund sitter jag lite som på nålar, ni vet. spänd, pirrig och förväntansfull. Försöker ge styrka på håll, skicka med mod och en klapp på axeln. Idag är jag inte närvarande, jag är med någon annan som upplever sina drömmar just nu. Helskotta, vad jag hade velat vara med. Men jag ska skicka, hålla mig uppdaterad och försöka vara med. Fast på håll.


Dags att röra på sig så något blir gjort innan arbetsdagen.

På kvällstid är jag inte lika produktiv.


Gillar

Kommentarer