Intervaller, sparar bilder och se allt på ett nytt sätt.

Haft två tidiga mornar hemifrån eftersom jag skapat intervallpass innan jobbet för mig själv. Det är en jäkla trevlig känsla att svettas ordentligt och komma till jobbet med den energin.Idag känns det som musklerna ber om en vilodag och jag tar en morgon hemma och dricker kaffet samtidigt som jag slipar på en stor skapelse som ska bli klar till helgen.

Alltid göra flera saker samtidigt.Har hamnat i höstens lite lägre tempo på aktiviteter hemifrån. Hamnar hemma direkt efter jobbet och känner att hemmatiden är perfekt här. Vi båda åker hemifrån tidigt och tränar innan arbetstid så tillsammans kryper vi gärna ner i soffan för middag och serie tidigt på kvällen.

Avslutade på jobbet där jag kommer ta vid idag. Mängder utav julartiklar ska prismärkas, upp i hyllorna och till helgen så ska det kreativa skapas. Sparar bilder, letar inspiration och nytänk. Vänder ut och in på mig för att se allt på ett nytt sätt. Men jag och hjärnan älskar detdär.

Nästa vecka bygger vi jul både i Kungsbacka och Borås. Hektiska tider på arbetstid just nu.


Men morgonkaffet smakar ordentligt fint efter gårdagens miss att köpa hem bönor.

Ha en fantastisk höstdag, för kylan har påmint oss hur det känns att omsvepas av höstvindar och krispighet. Mössa är från och med nu obligatoriskt och dags att införskaffa årets vantar. Sen är jag redo för kall höst och vinter.

Gillar

Kommentarer