Hektiskt precis just nu, dela en bulle med kvinnan och garderoben i beige och svart,

och sådär plötsligt slog det mig i farten att Oktober snart redan är slut. Vi har redan passerat en höstig månad i ilfart. Sitter som vanligt uppkrupen med morgonkaffet och samlar ihop mig inför en ny dag. Det är så hektiskt precis just nu på jobbet att varje minut hemma är till för att andas och återhämta. Men jag har lyckats hitta något som på riktigt får ner pulsen snabbt och ändrar fokuset direkt.

Direkt efter jobbet igår drog min kvinna med mig till den årliga rosabandet kvällen på people, annorlunda såklart. Utomhus i varmare kläder och satte oss på en bänk och delade på en bulle. Tänk hur jäkla fint en onsdag ändå, bästis och bulle. Och jag läste något precis om ännu ett rekord som dragits in och det är så makalöst bra gjort.

Smörjde sent in mig i brunutansol igår för att inte känna i alla kläder just nu att jag blivit som ett spöke, när färgen försvunnit ifrån sommaren. För att färgen beige och svart som går igenom hela min garderob inte ska vara helt fel emot kroppsfärgen. Men får göra det man kan just nu helt enkelt. Imorgon är det Fredag och jag tror minsann att jag till helgen tillochmed slänger i en ny hårfärg för att fräscha upp och pigga upp det långa svallet.

Jag sitter redan nu och tänker på en ledig Lördag tillsammans med kärleken, det var många veckor sen sist. Och jag vet inte alls vad vi ska ta oss för. Men kanske ska vi bara vara tillsammans och spendera en heldag tillsammans. Eftersom jag kommer att åka på Jobb i Borås nästintill hela nästa vecka. Tar igen tid med honom precis hela tiden för att tiden tillsammans är den vackraste.

Bygga upp ännu en ny makalöst fin butik. Dom roligaste arbetsdagarna.

Gillar

Kommentarer