Försmak på sommaren, helsikke för den med nyplanteringar och en urna på altanen.

Innehåller affiliate-länkar

Öppnade tidigt upp altandörren,

Gardinerna svajar sådär långsamt av morgonvinden och helskotta vad mysigt det blir att krypa upp med en kopp kaffe då. Morgonrundan med vattning innan solen börjar gassa på ordentligt, kan tycka att det är en helsicke att gå och vattna runt hela huset just nu. Bevattningsförbudet är ruggigt jobbigt för den som har mängder med nyplanteringar.

Men ändå la jag fram förslaget på att gräva upp längs med betongen och kanske plantera något där, vi velar emellan ett staket eller något högre som ska växa. Vi har just nu en väldig insyn rakt in på altanen och i vardagsrummet.

Kanske vore det rätt fint att ha en urna med torkat i på altanen i sommar.

Helgen ska tydligen bjuda upp på riktigt kanonväder och jag tänker ta tillvara på det. Spendera mycket tid utomhus och fira mors dag ska också bli en del av checka av. Hemma måste jag ösa endel grus, en riktig rengöring på matgruppen utomhus. Har en tavla på beställning att slutföra och endel ljusstakar som ska färdigställas och några som ska skickas.

Har endel i huvudet just nu.

Sitter och kikar in en beige kostym till J inför studenten vi ska på, jag själv klär mig i terracotta och hoppas på att ha fått sig en nyans på huden innan dess.

Ännu en dag med två promenader, morgonträning och jobb. Rutinerna avlöser varandra just nu. Men rutiner är bra, för den som är som jag och älskar att klämma in ohyggligt mycket på en och samma dag.

Nu dags att vattna innan solen kommer igenom trädtopparna och gassar på.

Glider runt huset i birkenstock och shorts. Det är fasiken en försmak på sommaren.

Gillar

Kommentarer