En mindre trio, tankar som får ta plats och adventsljusstakar i morgonmörker.

Jisses vad trevligt med en mitten av veckan ändå. Det händer ingenting särskilt eller märkvärdigt. Men vi är halvvägs och jag ger mig själv energi av tankar som är åt rätt håll.

Träffade två människor en helt vanlig tisdagskväll och pratade ur oss allihopa hur livet är ifrån ter håll och vad som vi alla fyllt tiden med sen sist vi sågs. Och jag älskar denna mindre trio att luta mig med. Att prata högt och lågt och skratta till charader en Tisdagskväll. Fasiken vad jag älskar mina två damer.

Och något som kommer på tal som jag själv inte alls reflekterar över allt för ofta är hur tankarna om saker ger mig energi och mängder utav positivt. Hur jag kan tänka och föreställa mig redan nu hur en Fredagkväll ska spenderas hemma och slänga upp fötterna i soffan tillsammans med kärleken efter en lång vecka. Och resten utav dagarna som vi ska ta oss igenom har energi rakt igenom med såna tankar som får ta plats.

Och nu lyser två stycken adventsljusstakar i ett morgonmörker. Det är nästan mer fantastiskt att ha dom framme nu när November är som mörkast. Och jag försöker att inte alls gå ner i detdär. Låtsas som att det är precis samma väder och temperatur ute som när hösten var som vackrast. Tar mina promenader med poddavsnitt som gör att mörkret faller i glömska mellan skratten jag kommer på mig själv med. För precis så tror jag att vi alla måste göra för att finna oss i detta mörkare halvår. Och tanken på att det snart ljusnar igen.

Gjorde något för första gången igår, tog ett steg som jag aldrig tagit innan. Och det var inte stort, det var inte långt. Men det är en bit på vägen. Kanske är det en bit utav en dröm ändå. Planerar och strukturerar, sparar bilder och allt detdär. För jag är starkast bakom mina egna drömmar och tankar när jag samlar mig och samlar ihop allt som roterar där uppe.

Handplockade bilder ifrån Pinterest.

Gillar

Kommentarer