Duka nytt och inspirerande, hon är en av dom och besluta om färg.

Onsdagsmorgon, det är fortfarande mörkt ute.

Sörplat färdigt kaffet och klockan är strax innan 7. Innan jobbet ska jag försöka måla en omgång, fixa lite småmissar vi såg i kvällsljuset som sipprade in sent igår.
Plocka lite ormbunkar som ska hinna torka tills helgen och färdigställa mina ideer för en juldukning till butiken. Älskar att få duka nytt och inspirerande i butiken.

I eftermiddag behöver jag fixa hem mer lim att färdigställa ännu en tavla. Sedan är det målning kvar av dom. Funderar antingen på väggfärgen eller om dom kanske ska bli svarta. Effektfullt.
Det får bli sista projektet innan jag somnar till kvällen.

Lyssna färdigt på poddavsnittet från Skäringer och Mannheimer. Har fortfarande inte tagit fram en ny ljudbok. Skulle behövas inför kommande höstpromenader.

När det var dags att kika in hotell för Göteborg igår slokande ögonen och jag sköt på det tills idag. Att göra saker på kvällarna är inte mitt starkaste.

En av mina härligaste människor i livet ska flytta från Västervik och även om jag vetat detta länge har jag senaste dagarna haft en klump i magen. Ni vet när en viktig människa inte längre ska bo och finnas sådär nära.
Men denna vecka ska jag hinna träffa henne och hennes mini. Vissa människor kommer in på djupet direkt, och hon är en av dom.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229