Att skratta, utforska fler visdomar och välkomnar lördag.

En sen kväll igår.

Hembjudna till vänner på middag och rödvin, en ganska så festlig Fredag ändå. Timmarna gasade på och nu har vi traskat in i helgen med mängder utav skratt och härlig energi.

Det väntar en dag i butiken, Lördagsjobb i några timmar innan jag entrar soffan och tar med mig täcket ut. En sån Lördag förväntar jag mig.

annars då.

Veckan gasade och det är tydligen redan sportlov för dom som har äran att ta del av det. Och det var ju några år sen man tilldelades lediga dagar i samband med ett sånt slags lov.

Pratade ålder och året som kommer efter detta om att fylla jämt och känslor kring det. Och vet ni, jag tror fasiken att det blir bättre, allting blir bättre ju fler dagar vi traskat runt. Man vill ju i alla fall tro att man lär sig och blir visare. Att livet lär oss att ha tålamod med det mesta. Vi styr inte allt, men vi kan fasiken göra mycket. Lite precis som vi vill, men vi kan fasiken inte styra allt. Och det lär man sig leva med.

Vi lär oss lite mer om allting, jag vill i alla fall tro att det blir så. Det borde ju bli ett riktigt jäkla bra sista år innan jag entrar 30 och utforskar alla visdomar på den sidan.

nu dags att sörpla klart kaffet. göra mig redo för arbetsdagen som väntar och välkomna lördag.

Gillar