Årets första sommarmånad, gardiner som svajar och helskotta vad jag älskar morgonen.

när morgonen redan pågått i. några timmar och solen har tagit sig fram genom varenda fönster i vardagsrummet.

Altandörren har sen någon timme redan varit öppen och första rundan med vattenkannan utomhus är gjord. Slagit mig ner och tagit mina två första koppar kaffe för dagen och gardinerna svajar ordentligt av morgonvindarna. Helskotta vad jag älskar morgonen.

Går upp tidigt, sätter igång allting runt omkring mig för att sedan har någon långsam timme för mig själv. Så jäkla vackert.

Vi båda snörar strax på oss skorna för att tillsammans gå en morgonpromenad. Igår tog jag den ensam med några poddavsnitt och bestämde mig tidigt för att ta en längre runda. 1,5 mil tog jag mig igenom med kortbyxor och solglasögon. Så fantastiskt att gå och lyssna på Gynning och Berg samtidigt.

Lunch och sen eftermiddag var jag i Mörtfors och firade mors dag tillsammans med familjen. Köpte med en svart fläderbuske till mamma med rosa blommor. Den är verkligen så fin.

Tog fram grillen och slänge på kyckling och grönsaker att grilla. Sen blev det uppslängda ben i soffan resten utav kvällen, vi båda rätt sköra efter en vecka med mycket jobb.


Kommer ha altandörren öppen resten utav dagen, ska försöka hinna putsa fönster och spendera hela dagen på vår baksida. En sån jäkla härlig dag framför oss. Dags att ge sig iväg på morgonrundan innan en dag i solen väntar.

fantastisk sista söndag i maj. imorgon startar vi upp juni, årets första sommarmånad.

Gillar

Kommentarer