Alltid sista prioriteringen, hitta människor att landa mjukt hos och en kvällspromenad.

Vaknar utan någon energi till skillnad från igår när jag flög upp ut sängen, drack morgonkaffet med ett strålande humör. Kan det vara mörkret som nu tagit morgonen och att ljuset inte kommer förrän promenaden ner till träningen. Tog en kvällspromenad i svart mörker igårkväll för att få friskluft.

Och så läste jag en sån mening som la sig och etsar sig fast, att det viktigaste i livet är att hitta människor som man kan landa mjukt hos. Och då tänker jag, att landa mjukt är att vara bekväm och hemma med någon. Att allting faller på plats och relationen finns till och hålls vid liv av naturliga skäl och enkelt. För människor närmast hjärtat gör livet enklare. Lite som att landa på bomull när någonting annat skaver.

Precis direkt efter jobbet igår tog vi ett krafttag i trädgården och röjde undan buskar och skräp som växer på sidan av tomten. Rensa ogräs bland dekorationsgräset på framsidan samtidigt som vi båda lyssnade på varsitt poddavsnitt. Ikväll samlar vi ihop alltihopa och åker en vända till tippen. För till helgen har jag andra planer inomhus.

För i studen sitter jag med mängder utav fönster öppna på datorn, letar frenetiskt efter inspiration och för kommande. Att skapa en tråd igenom alltihopa och för att fläta samman det som skaver på ställen som man glömt bort hemma. Tänker spendera mer tid hemma, vilket jag alltid säger och ger mig själv alltid en påminnelse om att sakta ner. Men gasar på och lediga dagar blir alltid någon annanstans och min tid hemma blir bortprioriterad - ganska typiskt att jaget alltid blir sist i prioriteringen.

Dags att starta upp, tror det ligger ett avsnitt podd kvar som väntar mig på promenaden. Sen gasar vi upp dagen med träning och en helt vanlig arbetsdag i ordningen.

Ta hand om dig.


Gillar

Kommentarer