körskolan idag!

hejsan alla :D

morgonen började 04,45 med en pigg 3 åring som tyckte det var dax att gå upp då, mm fast mamma tycker ju inte det va? :P hahaha. aja, upp gick vi, mörkt ute fortfarande. Tände lamporna i fönstret, satte igång tvn på barnkanalen medans jag vänta på dagen första kopp kaffe. Första koppen upphälld och jag bara njuter av lugnet.

sen fortsatte morgonen efter mannen stigit upp( 1 timme senare). Alla sängkläderna åkte in i tvättmaskinen och även sonens bäddmadrass. Sen på med kläder, idag blev det minsann kläder från #polarnopyret och från #newbiebykappahl för att sen gå vidare mot förskolan.

sen pös jag hem, snacka lite med grannen. Efter lite skvaller med grannen så gick jag till körskolan. Dubbellektion idag, så 9,50 - 11,15.Gick jätte bra med jag ska bli mer uppmärksam på omgivningen och högerreglen.. ASSÅ!!!! vem har högerreglar, det är inte guds bästa uppfinning direkt. men ja, om ca 2 veckor har jag uppkörning och uppskrivning. Så hoppas på det bästa. så nu är det bara teori och körning som gäller i detta lilla huvud. JAG SKA HA MITT KÖRKORT!! är trött på att höra att min son kommer få körkort före mig och blablablabla.. Jag har dessutom aldrig lagt så mycket tid på mig själv och fått så bra självförtroende som jag fått via körningen .

så nu ska jag minsann njuta av mina lussekatter och kaffe innan hunden ska ut.

Jag höll ju på att glömma, fredag idag. helgen är på ingång och imorgon väntas utgång med mina fina vän <3 otroligt att vi känt varandra i 10 år redan, tiden går för fort.Gillar

Kommentarer