Contains affiliate links Postad i: Inspiration inredning, Mina favoriter

Indiska 🖤||
Sitter och drömmer mig bort bland inredning denna kväll och fokuset hamnade på detaljer till köket.
Jag är så förälskad i mässing just nu och koppar som jag haft innan har jag hunnit trötta på 100 gånger om och så hittade jag dessa produkter och föll direkt. Däremot äger jag redan muggarna men rester får gärna flytta in.

Ni hittar produkterna här:
Ljus / Salladsbestick / Ljusstake / Mugg / Mortel

Innehåller affiliate-länkar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Favorit 🌸||
Det var riktigt svårt att komma upp ur sängen idag och jag försökte verkligen ligga kvar så länge som möjligt!

Just nu saknar jag denna tjej något fruktansvärt mycket & jag saknar dagar som denna tillsammans med henne. Sol, brun hy, värme, bad, en rosa rosett, en rufsig fläta, en keps som sitter lite på sniskan och massa härliga skratt.
Sommar, kom när du är redo!

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Vardagen

Desenio 🖤||
Idag känner jag att mina beställningar inte är med mig. Hämtade ut paket från Lekmer och allt var i fint skick. Skickade även tillbaka stövlarna.
Hämtade även ut ett paket från Desenio. Var verkligen taggad på detta paket då jag beställt nya ramar men icke för den ena ramen är skavd och ser förj*vlig ut och den andra är plexiglaset sönder på i ena hörnet. Ville bara spy på allt ett tag just där och då. Hoppas denna gång på snabb service.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

X2||
Nu längtar jag tills jag får checka ut från jobbet och åka till Preem för att hämta ut regnkläderna jag beställt till Thea samt lite nytt till hemmet.
Alltid lika spännande att få hem produkterna. Dessutom ska jag skicka tillbaka de blå stövlarna x2 då vi fick hem ett par som hade märken och som dessutom var smutsiga.
Jag var rätt snabb med att kontakta kundservice angående stövlarna och de hann givetvis skicka ett par nya väldigt fort vilket är bra. God service är positivt!
Men eftersom jag ändrade färgvalet så hade jag hoppats på att kanske inte hinna få hem det andra paret men så vart det inte.
Hoppas ni haft en bra onsdag hittills.

Likes

Comments

Postad i: Om mig

Terapi 🖤||
5 saker om mig!

- Jag lärde mig dricka kaffe under en praktikplats när jag läste till undersköterska. Alla drack kaffe där och jag tyckte inte alls om det men för sakens skull tog jag alltid en halv kopp med massa mjölk i och efter 4 veckor blev det obligatoriskt med kaffe varje dag.

- Jag föredrar att jobba kväll och har alltid gjort men jag tror det kommer ändras när Thea börjar skolan.

- Jag har aldrig färgat håret hos en frisör men jag funderar på att göra det eftersom jag fick ett presentkort just hos frisören i julklapp.

- Jag har en svart/grå prick långt in på min högra tumme efter jag fått en blyertspenna där när jag var tonåring. Den går liksom inte bort och jag brukar få frågan ”varför jag tatuerat in en prick”. Den är inte självvald.

- Jag älskar att köra eller åka bil. Schysst musik och en väg är för mig lugn och terapi för själen.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration barnkläder

Pompdelux 🌸||
Nu har äntligen katalogen till pompdelux vår och sommar-kollektion släppts och jag är alltid lika nyfiken på att se kläderna.
Katalogen hittar ni här!

På fredag ska jag på visning tillsammans med Jonna. En del som man tittat ut innan faller givetvis bort när man får se plaggen i verkligheten så jag rekommenderar verkligen att gå på en visning om man har möjlighet.
Jag är taggad.
Önskar dock att Thea kunde följa med eftersom tjejen nu för tiden är en aning kräsen gällande sina kläder så vad som helst duger inte längre.

Handlar ni från pompdelux? 
Här är två av mina favoriter från årets kollektion.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Oklart||
Denna morgon tänker jag inte gör alls mycket. Jag försöker planera min sommarledighet någorlunda och jag är inte speciellt lycklig över att önskemål osv ska in så tidigt på jobbet. Dessutom vet man inte till 100% om man får det man önskat vilket gör att man inte direkt kan boka något heller.
Sen söker jag nya jobb emellanåt vilket alltid gör framtiden lite oklar.
Försöker utgå från hur dagens scheman med mera ser ut och sen får det bära eller brista liksom. Hur ser det ut för er med inlämning av önskad semester?

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Mr Grey 🖤||
Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag egentligen bokat en massage idag som jag dessutom såg så mycket fram emot men den blev inställd. Hoppas på en ny tid så fort som möjligt eftersom jag verkligen behöver en massage.
Istället åkte jag ut till mamma & pappa för att umgås men jag sov nog mest 🙄.
Åt lite och sedan hämtade jag upp Jonna. Vi var så redo för Mr Grey men jag måste åter igen säga att jag är besviken på filmen. Första filmen tyckte jag var okej. Andra besviken och denna besviken. Jag ville se mer av allt liksom. Kändes som så många bitar fattades.
Har ni sett filmen? Vad tyckte ni?

Sevärd absolut men inget jag skulle titta om på. Nu däremot ska jag snart bege mig mot sängen och med glädje somna i vetenskap om att jag inte behöver ställa klockan imorgon 🙌🏻 som jag längtat!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Vardagen, Shopping, Inspiration barnkläder

Vår 🌸||
Till våren tillhör även regniga dagar och som ni vet beställde jag förra veckan blåa gummistövlar till Thea. Vi har nu ändrat om lite i valet av stövlar då jag trodde hon skulle välja det turkosa regnstället men istället valde hon detta. Vi valde därför svarta stövlar och svarta regnvantar.

Ni hittar produkterna här:
1. Regnställ / 2. Regnvantar / 3. Stövlar

Innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Min fristad- mitt hem, Inspiration inredning

En favorit plats||
Godmorgon!
Sanningen är den att jag verkligen älskar mitt sovrum. Det är liksom en av mina favorit platser och där får jag tid att andas. Tid att bara vara.
Nu börjar det dessutom bli klart. En vägg, väggen som ni inte ser är inte färdig än. Diskussioner om vad som skulle tänkas passa pågår nämligen.

Sängen hittar ni här.
Tavlorna hittar ni här och här.
Sängborden hittar ni här.
Kuddfodral hittar ni här och här.
Sänglampor hittar ni här.
Sängbordsknoppar hittar ni här.


Likes

Comments