Header

Jag har aldrig varit ett "fan" av Kylie Jenner. Jag har inte haft intresse för att "följa" hennes liv, ärligt så tycker jag att familjen Kardashian aldrig varit intressanta/roliga/härliga.

Men, nu har hon gått ut med att hon faktiskt varit gravid. Det har inte bara varit något som media har hittat på. För vi alla vet ju att dom har en tendens att göra det samt att påhittade graviditeter är ett faktum i medievärlden. Särskilt i USA.

Efter att hon självmant valt att hålla hennes graviditet från media har jag ändrat uppfattning om henne. Jag har tyckt att hon känts omogen och självupptagen och att hon måste vara den sista som är lämpad att ta hand om ett litet barn. Men med tanke på hennes beslut om att hålla graviditeten hemlig och att inte gå ut i sociala medier om att hon väntade barn har jag fått en mycket bättre bild av henne. Och den blev faktiskt ännu bättre tack vare denna video. Kan tänka mig att det måste varit både svårt och jobbigt att inte berätta det eftersom hon är en del av världens mest kända familj. Så en stor eloge till henne. Och hennes familj och vänner som stöttat henne. Så fint tycker jag. Mer sånt! Bara för att man är en offentlig person kan man hålla vissa saker privat, det har ju Kylie bevisat.

Likes

Comments

Tänkte det skulle vara roligt om jag tipsar om lite musik då och då. Själv älskar jag musik och gillar att upptäcka nya artister och nya låtar. Så, här har jag några tips! Gamla godingar och nya favoriter för min del.

Likes

Comments

1. Vad är ditt förhållande till tid? - Mitt förhållande till tid är bra. Om det menas med att passa tider. Jag är alltid i tid. Det värsta jag vet är att vara sen.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst? - Förmiddagen. Precis efter frukost.

3. Vilken är den bästa veckodagen? - Fredag.

4. När går tiden som snabbast? - På lördagar. Hinner knappt vakna innan man ska lägga sig igen.

5. När går tiden som långsammast? - När man gör någonting som är tråkigt, haha?

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig? - 20-40 min.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? - Skulle vilja uppleva 50-talet.

8. Äter du snabbt eller långsamt? - Snabbt. Bae påpekar det alltid. Är superdålig på att ta det lugnt när jag äter.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? - Umgås med nära och kära.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? - Hatar att lägga ner tid på saker som inte får mig att mår bra. Mina hjärnspöken är inte att leka med ibland.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? - Vaknar runt 7:00, går upp vid 8-8:30. Lägger mig vid 22:00.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till? - Vet faktiskt inte. Skulle kanske vara att träffa mina kompisar. Men eftersom jag bor i Sthlm numera och dom i Dalarna så blir det svårt.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen? - Kollade yt.

14. Vad händer de kommande tre timmarna? - Kollar as we speak på Wonder Woman. Och den håller på någon timme till. Sen är det väl bara att vänta på bae som kommer från jobbet.

15. Var ser du dig själv om 10 år? - Om 10 år har jag förhoppningsvis två barn, en fin lägenhet och ett bra jobb.

Likes

Comments