update from Corfu

Hej på er! Sorry för kass uppdatering men jag har verkligen inte haft varken tid eller lust. Vi jobbar HELA tiden känns det som och alla dagar ser i princip likadana ut. Hoppar på bussen vid 8-tiden, förbereder och sedan håller session mellan 10 och 12. Därefter städar vi undan, käkar lunch och förbereder inför nästa session som vi håller mellan 2 och 4. På kvällen har vi endera ett party eller så hjälper vi entertainmentteamet på scenen.

Vi är redan inne på vecka fyra på jobbet. Har hållit hus i @611 i tre veckor och nu är det dags att testa på bamseklubben också för att se vilken klubb vi trivs bättre i! Bamsebarnen är 3-5 år och @611 barnen är 6-11 år så bamseklubben känns lite mer skrämmande eftersom jag inte är lika van vid den åldern. Men nu har jag varit där i två dagar och det känns bra! Blir nog bara najs med lite omväxling och inte behöva köra samma sessions vecka efter vecka i 6 månader.

Annars så, jag trivs! Alla är snälla och trevliga. Lägenheten börjar kännas som hemma och allt bara rullar på. Börjar redan bli lite trött på hotellmat tho. Men det är väl oundvikligt eller?

Btw, vi har 40 barn pre-signade inför morgondagens chocolateparty. Det kommer vara helt crazy!! Men vi gillar crazy, hahah!

Gillar

Kommentarer

LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Så roliga bilder 😊
nouw.com/ladolcemusica