pizzaparty deluxe

Hej på er! Imorgon har vi en sista dag utbildning och sen är smiles över. Så imorgonkväll är det dags för gala här på hotellet, vilket ska bli jätteroligt! Kul med ett lite 'finare' avslut innan alla skiljs åt och drar vidare till sina hotell. Lyckligtvis är Corfu inte så stort så man har säkert möjlighet att träffa alla men ändå.

Här ovan ser ni bilder från ett par dagar sen. På första bilden ser ni mig och svenska Emma som också ska jobba som kidsrep i sommar på samma hotell som mig. Den är tagen på vår childcare training när vi skulle hitta på en figur och sedan gå in i karaktär. Senare samma dag var vi ett gäng som beställde pizzadelivery till hotellet och hade pizzaparty uppe på hotellrummet. Goals.

På söndag är det äntligen dags för oss att flytta till våra lägenheter! Jag ser verkligen fram emot att packa upp och göra mig lite mer hemmastadd. Hatar att leva i en resväska, vilket vi alla gör at the moment. Sen är det massor av planering och in-resort-training på gång nästa vecka innan vi öppnar hotellet 1 maj! Hotellet jag kommer jobba på hela sommaren heter TUI Family Life Kerkyra Golf ifall det vad någon av er som undrade det.

Nu måste jag lägga mig om jag skall orka med morgondagen! Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer