livet just nu

Hej kompisar!

Kul att ni fortfarande kikar in här varje dag i hopp om att jag skrivit någonting. Ledsen att jag svikit er dag efter dag under en allt för lång tid nu. Det har bara varit otroligt mycket sedan jag började skolan igen och andra saker har prioriterats framom bloggandet. Vilket är synd eftersom det skulle vara skitkul att kunna gå tillbaka och se hur vardagen såg ut under denna tid senare.

Men jag mår grymt bra! Trivs SÅ bra i skolan, har SÅ fina människor runt omkring mig och är bara SÅ nöjd med min vardag just nu. Vi har dryga 1 månad kvar i skolan nu innan vi drar ut på praktik i 5 veckor och sedan efter det är sommarlovet närmare än nära. Har dock aningen blandade känslor inför sommarlov. Längtar såklart efter de där lediga, soliga dagarna (om vi nu får några sådana i år?) men sommarlov innebär också att vara iväg från klasskompisar och pojkvän + en hel massa jobb. Jag vet inte. Det känns lite si sådär.

MEN det är inte sommarlov ännu! Ska njuta av sista månaden i skolan, ha en rolig och lärorik praktikperiod och umgås med Timmy så mycket jag bara kan och hinner först. Sen löser sig nog sommaren fint också ska ni se!

  • vardag

Gillar

Kommentarer