långa dagar

Hej på er kompisar! Det var ett tag sen senast nu, men jag har verkligen inte haft tid. Lämnar lägenheten vid 8 på morgonen och är inte tillbaka förrän mellan 8-11 på kvällen. Vi håller 2 sessions per dag och förbereder och städar emellan + att vi på kvällen endera har party eller så joinar vi underhållningen på scenen. Ikväll höll vi vårt första chocolateparty för denna säsong och det var gaalet roligt! Haha, kidsen älskar verkligen det!

Imårrn är det teamday! Guests vs. guides i massa roliga aktiviteter! Det blir en lång dag då vi har övning inför teamshow innan jobbet och sen har vi showen på kvällen. Men det blir kul! Vår första teamshow! Jag är med i high school musical och kunde inte bli lyckligare. Min högsta dröm sen 2006 är att vara en del av high school musical och närmare än såhär kommer jag inte att komma. Om jag har tur får jag till och med bära en cheerleading dräkt!! Can't wait!

Gillar

Kommentarer

sofiaoster
sofiaoster,
ååååh jag vill också! Ska ni dans danser från High School Musical?
nouw.com/sofiaoster
fannymartiin
fannymartiin,
Haha jaa typ! Vi har en teamshow me 8 olika sketcher/danser/framträdanden å en av dom e en hsm-medley där vi dansar ti en mash up av olika high school musical låtar! Ska fösök ha nån att film ikväll så kan ja visa 😊
nouw.com/fannymartiin