The girl behind the name. Mamma överraskade mig med tickets. Det är kärlek. Kan dö lycklig nu ungefär.

Likes

Comments

Fick skjuts och sällskap av styvfarmor till landet. Njuter mest av djurens sällskap. Och det temporära lugnet. Hoppas jag känner för att stanna hela veckan. Mamma skar av sig en bit v fingret nyss på en köksmandolin.... Ungefär en del av kvällens kaos.

Likes

Comments

Täby Galopp-loppis och viggbyholmsöl.

Likes

Comments

Igår gick jag och min partner in crime på en utställning om AMY på Södermalm. Därefter inväntade vi Philip på Anchor och efter att vi vinkat av jess vandrade vi till Odenplan för sushi. Kvällen fortsatte med sol, vänner, parkhäng och öl.

Likes

Comments

Vart nära på att sola på balkongen men det började regna så jag gick in. Kollat badrumsinredning. Ätit på Max. Övningskört med far för första gången (herre schesus). Sörjt Amy Winehouse extra mycket. Städat. Drömt mig bort till långt mörkare hår. Packat upp resväskan från Spanienresan. Ja, äntligen. Nu är DiCaprio på sexan, såatte. Hejs ✋🏻

Likes

Comments

Älskade regnet i morse påväg till jobbet. Det är något med när det regnar i staden. Efter jobbet mötte jag upp Phillz som för tillfället lagar någon slags jättegod maträtt till ah la vi.

Likes

Comments