Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon lördag! Vaknade så tidigt som 09:15 idag men har legat i sängen och dragit mig, kollat kläder på datorn osv till 12:00. Nu ska jag ta tag i denna dag, knyta på mig mina skor och dra ut på 1mils intervaller runt hela staden. Har ätit så mycket denna veckan känns det som så får passa på att springa när jag är ledig. ​Sen blir det att plugga massa matte då jag verkligen vill få bra betyg på det kommande provet, heja heja. Vad som sker under resten av dagen vet jag faktiskt inte, blir i alla fall att ta det lugnt, mysa och njuta av att det är helg. Pusshej

Likes

Comments

Denna dag kan bara beskrivas i ett ord och det är effektivitet. Har fått så mycket gjort idag så ikväll kan jag somna med nästan helt lättade axlar. Har ringt viktiga samtal, pratat med banken ang nytt Visa kort och internetbank, skrivit klart mitt CV och pluggat både matte, svenska och naturkunskap. Känns så fruktansvärt skönt​. 

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och läsa igenom svenskan en sista gång för idag och sen försöka sova. Imorgon väljer jag bort min sovmorgon för att åka till skolan 08:30 och ännu en gång läsa igenom svenskan inför provet som är senare under dagen. Efter skolan ska jag ÄNTLIGEN gå och få mina fransar gjorda också. Imorgon kommer bli en bra dag känns det som. Natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Och så var det åter måndag och den första riktiga skolveckan har dragit igång. Skolan är redan stressande och jag har närmre 6st saker som ska bli gjorda inom de närmsta veckorna som handlar om allt mellan kulturmöten och nordiska språk. Trotts min förmåga att lägga upp pluggandet så kan jag inte undgå att bara vilja krypa ner i sängen och dra täcker över huvudet, men jag håller i. Tackar min icke- skoltrötthet och glädje för livet för det.

Annars så är självsäkerheten ovanligt hög och glädjen åter kommen, har haft en jobbig vecka som handlat om raka motsatsen till känslorna jag känner idag, but it's good to be back. Dåliga perioder krävs för att veta när man är lycklig, vilket jag nu är. Djupt men sant. Nu ska jag återgå till renässansen och William Shakespeare, vilket jag har prov på inom några få dagar. Pusshej

Likes

Comments

En riktig bildbomb som istället för det mils-långa inlägget jag tidigare hade uppe får beskriva året som precis passerat

Likes

Comments

Lejonet

2015 överblick: Du går en fantastisk vår och sommar till mötes, kära Lejon, tack vare att lyckoplaneten Jupiter står i Lejonet fram till mitten av augusti. Njut och gör det bästa du kan av den här perioden, för alla projekt, relationer och resor du tar dig an nu blir välsignade och bär på fantastiska möjligheter. Drömmar och framtidsvisioner som vanligtvis skulle kännas omöjliga förtjänar en ärlig chans nu. Under hösten och vintern tappar du lite fart, men går istället in i en lugn period av stabilitet och självförtroende.

Kärlek & Sex: Kärlek kan komma att bli något av din ömma tå detta, men låt inte detta dra ned dig. Du kommer märka av att det du försöker åstadkomma i relationer inte blir som du vill, och hur frustrerande det än är så kan du lära dig mycket om dig själv, men framförallt om andras behov och ditt beteende gentemot andra nu genom att se sanningen i vitögat. Många Lejon har en tendens att överskatta sig själv och sin förmåga att visa kärlek, men det här året kommer du märka av att andra inte alltid känner att dina gåvor och gester ger dem allt de behöver. Lyssna noga till andras behov i år. Våren och sommaren har starkare romantisk potential än höst och vinter.

Jobb & Skola: Du pushar dig själv hårt i år, och dina höga ambitioner imponerar på andra. Det finns viss risk att du framstår som lite maktgalen, då du tackar ja till alla uppdrag, erbjudanden och gärna tar på dig ledarrollen i olika sammanhang. Försök låta andra spela på samma villkor som dig för att inte kväva både din och andras lust. Samtidigt har du stora visioner, kommer med lösningar och om du ger mer av din egna energi kan du peppa andra att åstadkomma fantastiska saker. För det pluggande Lejonet är det din innovations- och samarbetsförmåga som tar dig framåt. Ekonomiskt sett blir hösten och vintern mer än spännande för dig, och du kan lugnt räkna med att slippa snåla.

Resor, flytt & förändringar: Plötsliga infall att vilja resa till udda platser långt bort kan komma lite varsomhelst ifrån i år, och har du tur har du någon som mer än gärna vill följa med. Många Lejon med stabila partners reser tillsammans i år och tar för sig av världen. Men ditt stora fokus hamnar på att förverkliga en personlig dröm, och det här släpper du inte i första taget. Snarare jobbar du hårdare än någon annan, även om andra inte märker av ditt hårda slit. Om du längtat efter att flytta, letat efter den perfekta bostaden eller velat lämna staden du bor i kommer det bli mer än möjligt i år.

Vänskap & äventyr: Kärlek bor granne med vänskap detta år, och många Lejon kan upptäcka att det är svårt att dra en gräns mellan bästis och partner. För resande Lejon dyker det upp oväntade vänskaper på nya platser, och för studerande Lejon kan en hel del drös nya, intensiva vänskaper dyka upp. Många vänner kan komma att dras till dig och känna mer än vänskap, vilket gör att du kanske får vara lite extra tydlig med vad du har för intentioner. De vänskaper du knyter och fördjupar nu innefattar personer som inspirerar dig, lär dig helt nya saker och som du ser upp till.

Mest romantiska perioder: Början av januari och mars blir fina, men starkast blir juni, juli, augusti och september.

Likes

Comments

Tre bilder från mina tre veckor som jag spenderade i Göteborgs skärgård i somras.

Tanken var att jag skulle firat jul hos farmor i Göteborgs skärgård, men på grund av ett flertal faktorer bestämde jag mig för att stanna hemma. Men tog ett hastigt beslut idag om att jag faktiskt vill åka till henne, så nu ska jag sätta sprätt på mina julklappspengar för att köpa mig en svindyr tågbiljett och ikväll runt 19:30 är jag framme i Göteborg, sen blir det vidare mot Saltholmen och sen Asperö för att spendera några nätter hos världens finaste farmor.

Likes

Comments