Hej, har NO nu på skolan.. Vi skulle ha nå läxförhör på ljud och örat😂 men ja orkade inte göra det nu så jag och Elin gör det på tisdag då vi har språk. Somnade vid 12 igår och vaknade vid 06.30 utav alarmet som jag fick nå fel på 😂
Fick oxå sovsällskap inatt utav Michelle så slapp sova själv inatt. Nä nu ska ja fortsätta kolla på mobilen då ja inte har något att göra:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha Åå dendär kvällen vart så lyckad,
Jag och tre andra kompisar åkte in till hudik vid 9-10 kanske och åkte hem vid 2. Sen när vi va där träffade vi fett många kompisar så vi va ett gäng där. Sen kom polisen och herrblå tog säkert 5-6 st. Både epa å bil. Sen kände man några utav dom så de va inte så roligt... Men senare så åkte vi till donken och åt och var där ett tag, sen efter några timmar så åkte vi till Max där alla andra va och åt Men det gick iaf bra för dom som vart stoppad iaf. Aja nu ska ja fortsätta sova men nu vet ni lite iaf

Likes

Comments

Nu har det vart att ja inte har bloggat på sistone 😂 haha,
Men iallafall så igår va ja med killkompisar hela kvällen vi åkte runt i Gnarp och sen fot vi till Bergsjö och var där med epapojkar. Ikv så ska ja ute med samma personer fast till Hudiksvall för de skulle va nå eper där.

Idag har jag städat, tvättat och ska ut till kaninerna innan ja åker iväg. Men just nu så tar ja en liten "paus" för och kolla klart på filmen. Sen ut till kaninerna, sen duscha och fixa mig senare, skriver väll nå mer när ja är hemma om det inte blir allt för sent!:)

Likes

Comments

Hej, förlåt om ja inte har varit inne på grymt länge. Har haft det jobbigt å vart mycket i stallet å med kompisar så har inte tänkt på att blogga något. Jag har iaf gjort mkt under påsklovet:)
Tex, igår va ja på hopptävling å de gick jätte bra. Men det var inte ja som hoppade utan de var kompisar. Men jag red upp ena hästen och donade :))

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag och har lektion.. Vi har So fast vi fick extra tid så vi får jobba med svenskan och försöka blir klar med saker tills imorgon:/ ja de går väll sådär, Vi håller på med dikter och sånt. Men nu har ja fullt upp så lägger upp något senare. Hejdå! :) 

Likes

Comments

Gomorron på er! Ja själv är jag hemma och är sjuk medan många av er säkert är i skolan..
Igår kväll då jag skulle sova så fick ja så jävla ont i magen, halsen och huvudet så ja trodde ja skulle sprängas! Men magen vet ja inte va de beror på. Men har iaf 38-39 grader feber och ont o halsen så kan typ inte prata. Nä nu ska ja sova ett tag till och se om ja blir pigg eller Aa..:/ vi syns!:)

Likes

Comments

Hejhej!
Vart i skolan idag och de va en helt vanlig dag bara. Just nu ligger ja i sängen å lyssnar på musik i högtalaren, man får inte glömma basen såklart;) Men om någon timme ska ja dra ut med kompisar och hitta på något ikv. Kommer säkert nå mer lite senare! Vi syns hörni!:*

Likes

Comments

Nä men Gonatt på er, ska försöka lägga mig ner & sova hade ja tänkt. Sov 4-5 timmar efter att ja kom hem från skolan, så vi får se hur det går & sova nu. Jag har inte gjort så mkt mer annars än å legat i sängen & kollat på mobilen & snackat lur med en nära vän. Det kommer mer inlägg imorron! Gonatt på er ❤️

Likes

Comments

Hej! Idag är det mycket kallare ute än det varit i helgen. En helt vanlig skoldag dessutom. Längtar till lovet :)) Hoppas er dag blir bra!

Likes

Comments

Äntligen klar med rummet, vaknade för ett bra tag sen och rummet såg ut som ja vet inte vad. Så städade å donade och vart precis klar, så nu ligger ja i sängen å pratar med kompisar på Snapchat, kik å facebook!:) kommer mer inlägg mot kvällen tror ja!:)

Likes

Comments