Hej! shit vad tiden går fort. Snart November och sedan december vilket innebär juletider. MYSIGT anser jag iallafall. En månad cirkus har gått sen jag skrev tidigare, orkar inte rabbla upp allt som har hänt då mina vardagar ser nästan likadana ut. Iksu-stallet-jobb-skola och lite vänner samt familj utöver det. Snart är jag klar med projektledningskursen vilket innebär att jag går ner till att studera 100% igen. Det känns faktiskt väldigt skönt då jag har haft extremt mycket under dessa två månader. Och jag som har tänkt att studera 50% extra under hela VT18. Får nog fundera extra noga på den, beroende på andra faktorer också såklart.

Poppins rehab går framåt, hon är fullt igång nu och vi ska snart sätta igång att hoppa påriktigt. Är himla glad över att hon tillfrisknat och inte visat någon hälta sen länge.

Ska försöka blogga lite oftare då jag tycker det är kul att gå in och läsa senare. Vi får helt enkelt se, skönt ibland att bara skriva av sig! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag skrev här. Hela sommaren har rusat förbi i en snabb fart. Hästlös har jag varit då Poppin åkte iväg på bete och blev där i två månader. Så istället har jag jobbat, varit i Norgre, hängt i sommarstugan, haft så många kvällar ute på krogen och ba haft allmänt mys med vänner och familj. Nu är det däremot höst och äntligen har rutinerna börjat komma igen. Visst att sommaren är skön och härlig, men oj vad jag föredrar strukturerade dagar med skola, jobb, häst och träning. Börjar denna termin med att studera både strategisk kommunikation samt projektledning. Mina dagar blandas alltså med strategisk kommunikation, projektledning, jobb, stall, gym och vänner. En helt perfekt blandning för mig. Dagarna är oftast igång mellan 06.00 till 21.00 vilket jag älskar så otroligt mycket. Märker själv hur rastlös jag blir när jag varken har skola eller jobb inbokat en dag... 



Likes

Comments

Hej alla kompisar! Onsdag idag och många dagar har gått sedan sist. Har hunnit med enormt mycket grejer sen dess, bla veterinärbesök med mina älskade Poppin. Inte besked som jag helst hade velat ha, men håller tummarna tills nästa återbesök som är om två veckor. Utöver det har jag hunnit med häng med fina vänner och familj. Haft en lite för onykter kväll, samt tagit många promenader runt nydalasjön.

Nästa helg beger jag och Stina oss mot Stockholm. Ska bli sååå himla mysigt!!


Likes

Comments

Alltså kollaaa!! FAAAN vad jag saknar ridningen. Självklart är jag medveten om att ridningen har sina nackdeler, dvs att hästen kan från en dag till en annan bli skadad. Men det är tråkigt, det är så jäkla tråkigt! Håller alla tummar att vi får goda besked imorgon.


Likes

Comments

Hej! Igår hade jag en låång dag. Började dagen med en sovmorgon till 07.30. Började jobba 09.00 fram tills klockan 15 då jag hade möte med Enklast. Kändes som ett väldigt spännande möte och uppdrag, så håller tummarna nu. Efter det åkte jag tillbaka till jobbet för att stänga. När jag var klar med det så åkte jag till Stallet för att ta in hästarna och rida. Imorgon väntas återbesök hos veterinären och jag är så jäkla spänd. Vill verkligen att hon ska bli bra nu!!

Imorse började dagen 05.30 med att väckaren ringde. 06.00 befann jag mig i stallet för att släppa ut alla hästar och efter det så åkte jag på gymmet och sprang 3km plus körde rygg! Sååå härligt att starta dagen på detta sätt. Åkte sedan hem för att duscha och efter det åkte jag mot avion för frukost med Stina och Agnes innan jag öppnade butiken 10.00.

Slutar 15.00 dag och ska då direkt på skolan för att ha skypemöte med handledaren kring b-uppsatsen. Efter det lär nog jag och Johanna sitta och skriva ett tag innan jag ska gå nydalasjön med Stina. Viiiiilken härligt dag!



Likes

Comments

Måndagmorgon idag, jag är en av dom personerna som faktiskt älskar måndagar. Ny vecka och nya möjligheter, lite klyschigt men sant. Jag har alltid sagt att jag aldrig ska bli en sådan som lever för helgerna, och så är det helt klart. Jag tycker verkligen om min vardag som ur i dagsläget, självklart vill jag utvecklas framåt. Men just som situationen är idag så är jag väldigt nöjd.

Idag började jag dagen med en powerwalk runt nydalasjön, gjorde sedan iordning mig för skolan och mötte upp Johanna här 09.45 för att skriva B-uppsats. Klockan 15 ska jag hem och städa och 18.00 ikväll står städning på schemat i stallet.


Likes

Comments

Hej på er! Vaknade 08.00 idag (sovmorgon, wiie) och befann mig i stallet 08.45. Efter jag hade gjort iordning stallet så åkte jag direkt mot jobbet. Slutar 18.00 idag och då blir det städ plus plugg.

Är sååå kär i mina nya byxor från bikbok

Likes

Comments

Hej! Igår hade vi världens härligaste vårväder i Umeå. Plugg stod på schemat vilket inte kunde skjutas på, däremot så gick det ju som tur var att sitta ute på balkongen och studera. Blev himla solbränd och hade så mysigt ute på balkongen. Efter det åkte jag iväg till stallet sen på bolaget för att köpa lite vin och sen umgås med Emma. Vi satt på min balkong tills sen på kvällen då vi fick extra besök och runt 23 drog vi oss mot allstar. Hade en superhärlig kväll!

Likes

Comments

Hej på er! Startade dagen på bästa sätt med en powerwalk runt nydalasjön 07.00. Älskar att jag har 5 minuters promenad till detta ställe, jag som älskar naturen och vatten. Efter det passade jag på att städa lite hemma, för att sedan fara mot skolan där vi kom igång lite mer med b-uppsatsen.
Nu ska jag iväg till stallet, sen avion en sväng för att byta ett par byxor. Efter det ska jag städa lite mer hemma innan jag får besök av Agnes och Hedvig för middag och en sväng runt nydalasjön. senare ikväll ska jag iväg med enklast på en fotografering som vi håller på med just nu. Spännande!!

Likes

Comments