Header

Hej alla fina!

Jag är jätte sugen på att tatuera mig, vill göra något litet men något som ändå är fint. Jag är dock så himla rädd att det ska göra jätteont, men de kanske är värt de i slutändan? Här nere ser ni några bilder på tatueringar jag är sugen på att göra, tycker om alla verkligen. Vi får se hur det blir med det helt enkelt.
Vi ses, puss♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det ungefär bara 3 veckor kvar på sommarlovet, känns så jobbigt att inte få vara ledig mer. Men det ska ändå bli kul att få träffa klasskompisarna igen, se alla nya ettor, och det bästa av allt är att mina tjejers träningar drar igång igen! Jag tror att denna säsong kommer bli grym, jag är så himla taggad.

Likes

Comments

1: Jag försöker äta så vegetarisk som möjligt, dels för djurens skull och för att jag inte tycker det är så gott med kött. 
2: Jag gör gelenaglar, men har precis typ börjat göra det så är inte så bra än haha.
3: Jag älskar Victorias secret body mists, har 25 st Hehehehe.
4: Innan jag började på cheerleading testade jag på många andra sporter som tillexempel fotboll, innebandy och dans.
5: Marcus och Martinus är ju världens sötaste killar!! Små och gulliga, älskar deras låtar haha.

Likes

Comments

Idag är det strålande sol och jättevarmt, så jag passar på att jobba på brännan! Hoppas ni får en fin dag ☀️

Likes

Comments

Ibland mår man inte toppen, man måste veta att det är okej att inte alltid vara glad. Det är okej att gråta, ibland kan det till och med göra så allt känns bättre. Har du ångest, eller bara känner dig ledsen, så gör det som känns okej för stunden. Det är okej att ligga i din säng hela dagen, om du vill det.

Det är skit jobbigt att känna att man inte har några vänner, eller att ingen älskar dig. Men tro mig, folk gör det. Det känns bara inte som det. Jag känner ofta att jag inte har några vänner som älskar mig, men jag vet att mina föräldrar och min bror alltid kommer att älska mig. Jag har alltid varit den tjejen med massa kompisar, men få bästakompisar. Det är jättejobbigt, att se alla du följer på Instagram vara med sin/sina bästavänner gör inte saken bättre. Men hellre få äkta vänner än många falska.

Likes

Comments

Tycker verkligen det är så snyggt med navelpiercing, kan inte se mig själv utan de faktiskt haha. Här är mina 4 favoriter ♡

Likes

Comments

Ska bli så skönt att få komma till värme, bad och sol. Och äntligen får jag träffa min allra bästavän, som bor i en annan stadslivet gör att vi bara ses typ 2 gånger per år. Ganska sjukt ändå hur två typ 6 åringar kan hålla kontakten så bra som vi har gjort. Snart fyller vi 16 och 17 år, kan inte se ett liv utan Dig. Världens bästa Bella ♡

Likes

Comments

Igår var jag hos min förra tränare och gjorde fransar. Jag är jättenöjda och det ska bli så skönt att slippa mascara! Jag tycker att det är jättesnygg med långa ögonfransar, så det vart värt att ligga still i 2 timmar och blunda haha ♡

Likes

Comments

Hellooo finisar!

Jag älskar musik, lyssnar alltid på musik. Tänkte dela med mig mina favorit låtar just nu!

1: https://open.spotify.com/track/5YHR8wBR5jXfGtP766NiAT
2: https://open.spotify.com/track/3SaIsrEzrQGDcG1jCeaK8q
3: https://open.spotify.com/track/78W8wiUIlQ2SnWY9TVowKZ
4: https://open.spotify.com/track/2K87XMYnUMqLcX3zvtAF4G
5: https://open.spotify.com/track/4rKHs4JtVYxsYen2eHIW6b

Puss ♡

Likes

Comments

Hej alla!

På söndag drar jag dit palmerna bor, jag ska till Spanien! Ska bli så skönt med värme, sol, bad och slippa Sverige. Jag kommer vara där med min bästavän från Karlstad, vilket ska bli sjukt kul. Vi har inte setts sen höstlovet (helt sjukt??!!) så det ska bli kul att äntligen få träffa henne.

Slänger in en bild på mina must have produkter jag måste ha med mig utomlands! Ha det bra ♡

Solkräm/ hawaiian tropic
Highlighters/ the balm
Rouge/ the balm
Solglasögon/ ray ban

Likes

Comments