​Hello! I know, it is crazy that I have been here 3 months already. I feel like I can stay here forever hehe. But I will try not to think too much about the 8 months that are left.

The easiest way to describe how my time is here, is by saying that I LOVE IT SO MUCH. I am so thankful for this opportunity and I am so glad for all the people that convinced me to go here, when i was not sure if I should or not. I honestly do not know if I would have survived staying in Sweden one more year haha, because a lot of things in my life just felt like a mess. Or okay, not really in my life, it was in my head. So this exchange year could not have been more timely haha. And I have learned so much about myself, which I'm so happy for. I have also learned more about what life is about. I know it sounds cheesy haha, but it's actually true. 

So far, I've got to know so many people that are amaaaazing and I have got to know my host family so well. And it feels like I've lived with them forever. I am so extremely thankful for all the people I've met. And I'm really excited for the coming months. 

This was all I had to say right now haha. Byeee


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud vad jag älskar det här! Nya saker att se hela tiden och trevliga människor överallt.

Jag åker på utbytesår med en förening som heter Rotary. Det gör att jag under mitt år kommer få åka på läger och möten med andra utbytesstudenter från länder världen över, bla. Mitt första möte är på Fredag, och sen helgen ska jag på två dagars introduktionsläger. Weey :)Min familj är så otroligt underbar! Mamma Kimberley, pappa Joseph och 10 åriga dotter Hailey. I familjen kan man säga att Kim har mest ansvar. Hon tar mest hand om Hailey, tvättar, städar. lagar mat och aaalllt möjligt! Jag fattar inte hur hon orkar, för hon gör saker hela tiden och flänger hit och dit. Jag har iaf sagt att jag kan hjälpa till med saker om det behövs...:P

Hemlängtan? Inte ett dugg. Inte en iaf. Jag trodde jag skulle få det direkt när jag landade typ, men allting känns så himla bra här. Jag kanske får det när jag inser att jag verkligen ska stanna här i 11 månader....jag vet inte. Men hittils har vi gjort så mycket nice så jag inte hunnit tänka så mycket på det. Jag kan sammanfatta lite vad vi gjort!

Kim och Joe jobbar på en farm där stor del av Joes släkt också jobbar. På farmen odlar de blommor, säljer färska grönsaker, frukter, glass och till hösten munkar. Vi var där första dagen några timmar, och det var såå härligt! Alla människor vill verkligen prata med än och trots att man möter en främling pratar med dem som om man känt varandra i 1 år. Vi har även badat i deras enorma pool, handlat mat, kläder, besökt skolan, vart på cheerleading tryout (jag är nu med i laget!:)), åkt båt längs en kanal i närheten, promenerat, haft gäster, varit på "förrätt och efterätter" hos några grannar och kollar på ett bikerace. Super kul!

Detta var vad jag orkade skriva nu, och vi får se om jag kommer fortsätta uppdatera något här. Byeee


Likes

Comments

​Herregud! Detta är galet. Idag åker jag till hotellet Radisson Blue som ligger bredvid arlanda, för att övernatta där och sedan åka till arlanda imorgon förmiddag, för att sedan sätta mig på flyget mot USA!! Mot freaking Usa! Det är helt sjukt! Jag har väntat på den här dagen sååå länge, men jag kan ändå inte riktig fatta att den är så nära nu. Jag är så otroligt taggad, men samtidigt spänd och nervös. Jag påminner mig själv ständigt om att jag inte ska förvänta mig för mycket. För jag vill verkligen inte bli besviken. Dock kan jag inte förvänta mig så mycket mer än att det ska bli kul, för jag vet inte alls vad som kommer hända där borta. Jag har ju inte pratat face to face med min värdfamilj, bara mejlat. Jag har sett bilder på deras hus. men inte invändigt eller något av omgivningen. Och så vidare. Guuuud så spännande.

Den här veckan har varit väldigt annorlunda från hur mina veckor brukar se ut. Jag har haft tre tillfällen då jag samlat vänner, släkt eller familj för att säga hejdå. Vi har haft det så mysigt och jag är så otroligt glad att jag har dessa människor vid min sida<3 och jag hoppas de iaf är lite glada över att jag finns där för dem. Men jag har inte förstått att dessa hejdån gäller för 11 hela månader. Hur ska man kunna ta in att man ska vara borta från sina nära så länge? Det har inte riktigt jag kunnat iallafall.

Likes

Comments

Tjäääna. Då vart det dags igen. Det är faktiskt inte helt enkelt att klämma fram ett inlägg, även fast det här bara är andra dagen på #30daysnouwchallenge. Jag vet liksom inte om jag ska skriva det jag känner för eller det andra vill läsa. Fast jag ska nog skriva det jag känner för, blir säkert bäst så.

Idag har vart en väldigt bra dag trots mycket plugg. Det är väldigt mycket att göra just nu, och ändå väljer jag att sätta mig här och skriva ;) Viiiilken uppoffring :P haha. Nej men det är kul, så det är värt att sitta här och skriva.

Idag har det hänt en hel del, och som alltid tänker jag mycket. Något jag har tänkt mycket på länge är ett beslut som jag tog för några få veckor sedan. Jag planerar nämligen att inte stanna kvar i lilla Strängnäs nästa skolår. Jag har bestämt att jag ska ta ett kliv ut i världen och göra något som jag velat göra sen jag var liten. Grejen är den att jag velar varje dag gällande mitt beslut. Fast det är alltid en övervägande känsla som säger att jag ska göra det. Jag borde ta chansen, för vad kan gå fel? Nu undrar du säkert vad för slags beslut jag pratar om. Jag kan tala om att jag har bestämt mig för att åka på ett utbytesår. Visst kan det fortfarande ändras, men det är inte så troligt att det gör.

Det som får mig att vela är allting som kommer hända här hemma när jag är borta. Tänk vad kul alla kommer ha. De kommer lära känna varandra mer än någonsin och träffa nytt folk i lilla Stränkan. Sen när jag kommer tillbaka efter ett år, kommer någon komma ihåg mig då? Kommer alla glömt bort mig? Det är vad jag är rädd för. Rädslan att missa så mycket hemma och att bli bortglömd :P.Men när jag nämner detta för andra så säger de att jag kommer uppleva sååå mycket så att det som händer hemma knappt kommer spela någon roll. Det är nog sant. Så vi köööör!! hehe.

Idag fick vi besök i skolan av Namibias ambassadör, vilket var väldigt häftigt. Hon berättade att hon som ung vuxen åkte till USA för att gå på universitet utan att kunna någon engelska. Och hon åkte heeelt själv. Vilken brud alltså :P haha. Nej men extremt modigt!! Och så sitter jag här och kan engelska, kommer hamna i familjer som tar hand om mig (sägs det iallafall haha) och jag är fortfarande rädd. Fast det är nog helt naturligt att vara skrajj. Plus att jag kommer ångra mig såå jäääkla mycket om jag inte åker. Jag vet det. Jag har alltid drömt om detta sen jag var miniii.

Det landet jag helst vill åka till är USA. Till min bästis Trump;) hehe nej, vi är inte bästisar, och jag tror det är en enormt liten chans att jag skulle vilja bli nära vän med honom....sorry om jag gör någon besviken när jag säger så ;). Tänk att så många i USA vill ha honom som president. Min pappa pratade tex med en man som han inte alls trodde var en Trump supporter igår, och han som pappa pratade med sa att det var som att välja mellan pest eller kolera i presidentvalet. Men det som han anser vara bättre med Trump är att han vill göra förändring och göra Amerikas ekonomi väldigt stark.

Det som gör mig väldigt skeptisk till Donal (duck ;P) Trump är att en del av hanns åsikter är otroligt gammelmodiga. Det känns inte som att han tänker på de aktuella sakerna som sker på jorden just nu. Tex är han väldigt främlingsfientlig vilket jag inte tycker vi har råd med i dagens samhälle. Han bryr sig inte om miljön, vilken vi är beroende av att rädda. Plus att han är emot abbort mm. Det känns verkligen som att vi går bakåt i tiden. Och jag tror inte det är bra....

jaja, det här var dagens lilla uttalande😂 Jag blir otroooligt chockad om någon orkat läsa så här långt. Hahaha. Jaja, ha det bra!!

Likes

Comments

Tjenis✋

Om ni läst mitt näst första inlägg eller känner mig, så vet ni nog att jag ÄLSKAR att shoppa. Att införskaffa sig nya saker is one of the best things eveeeer. Enligt mig😜

Det som är lite synd är att det är lite svårt att ha råd med allt man vill ha. Om man nu inte tjänar ofantligt mycket, skulle ja säga😉. Tro det eller ej, så är jag en person som inte tjänar så ofantligt mycket. Jag får nöjja mig med lönen från att vara gympa tränare och det jag får varje månad. Men jag är inte missnöjd! Jag nöjer mig med det jag får och har.

Det jag egentligen vill komma fram till i detta inlägg är att det är såååå mycket kläder jag skulle vilja köpa😍 Men vill inte göra mig av med pengar i nu läget (det går sådär😝). Så istället gör jag ett inlägg här på bloggen, och visar lite av de kläder jag suktar mycket efter just nu😍 Tanken på att jag någongång tänker införskaffa mig dessa kläder gör mig glad, och inte lika shopping galen för tillfället😜

Innan jag delar med mig av några sjukt snygga kläder (tycker jag), så kan jag meddela att jag har en ganska splittrad stil. Om jag får säga det själv. Jag tycker om alla möjliga sorters klädstilar, och fäster mig inte bara vid en.

Okej, här kommer de......(trumvirvel).........välkomna in snygga kläder!!!😱😂


Älskar denna outfit😍 Vet dock inte vart allt kommer ifrån tyvärr :( Hittade bilden på instagram.

Aaaaaaaaaaaaaa, det är rea på dessa hängselshorts😍 Från att kosta 299 kr till nu endast 100 kr på HM. OMG, såg det nu😍 Finns en chans att jag slår till på dessa. Tycker dom är sjuuuukt snygga. Dom med en vit t-shirt? Eller kanske en randig? Länk till shortsen- http://www.hm.com/se/product/37883?article=37883-B

Tycker även byxor med tryck är bedåååååraande💙 Alla dessa kommer från madlady och är enligt mig ganska dyra. Länk: http://www.madlady.se/klader/underdelar/byxor.html

Vi får se...det blir nog något liknande par sådana här jeans i framtiden. Om inte minst till födelsedagen eller julafton. Jag kan alltid önska mig dom då 😜 Dock får jag vänta ett tag, men det står jag ut med!!💙

Somsagt förväntar jag mig inga läsare på bloggen. Det är bara himla kul att skriva om vad jag gör, vill göra, ska göra, drömmer om, och massa annat. Men sjukt kul om man skulle få några läsare ändå😂

Ha deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet BÄST💙

Likes

Comments

Godmorgon fina du💗

Alla har sina upps and downs. Jag tänkte dela med mig av lite "feel good" saker som får mig väldigt glad och får mig att må väldigt bra😄 Saker som kan vara bra att tänka på och så vidare.

Det första jag vill dela med mig av, som är viktigt att tänka på, är att du är PERFEKT precis som du är. Det spelar absolut ingen roll vad någon annan tycker. Du är en "special edition"💛

Några låtar som får mig väldigt glad och som är bra💚

Lite feel good bilder och texter💙

(Tycker inte riktigt om choklad, men tyckte ändå om quoten😉)

Men glöm inte att det är okej att må dåligt!!💙


Förresten hittade ja en podcast som heter "feel good". Har inte lyssnat på den, men nu vet ni att den finns!!😂

​Hörs!! Ha det bra😄

Likes

Comments

Halloj där!!😉

Nu när jag kom in i vårt vardagsrum och ser pappa kolla på serien "Vera, och lyckades förstå att det är ett kärleksdrama det handlar om denna gång, även fast jag kom direkt in i filmen, så kom jag och tänka på den film jag såg på bio igår. "Me before you"="Livet efter dig". Som även den handlar om kärlek. Här kommer en liten snabb recension från míg om filmen.

Vad tyckte jag om filmen livet efter dig?

Det är faktiskt ganska enkelt att svara på den här frågan. Jag ÄLSKAR den. Den var så jääääääääääädra bra. En så himla fin historia!! Och helt ärligt är jag glad att jag inte han läsa ut boken innan. För nu visste jag knappt vad som skulle hända. Vilket jag ärligt är lite glad för😉 Det blev lite extra spännande därav.

Skådespelarna var även dom helt otroligt bra. Jag som har sätt Hungergames filmerna och känner igen Will som är huvudrollen i livet efter dig, kan säga att jag vart sjukt imponerad av hanns talang!! Jag tycker han satte rollen som Will klockrent. Även fast den rollen han hade i Hungergames filmerna var helt olik. 

Louisa.....hon spelade också helt amazing bra😝! (vet inte vad skådespelarna heter i verkligheten).

Jag har aldrig reagerat såhär starkt åt en film jag sätt förut. Det kom inga tårar (tror jag😂), men jag satt ändå och hulkade och det rann ur näsan😂. Vi alla reagerar så olika!! Men en extremt fin film som sagt!! En av mina nya favoriter. Dom jag gick och såg filmen med tyckte också filmen var otrolig!

Jag tipsar stort att gå och se den.


Nu ska jag fortsätta läsa boken!! Har snart kommit halvvägs. Boken har sina olikheter i gemförelse med filmen, så den är fortfarande intressant att läsa. Sen har jag tänkt att läsa bok nummer två som heter "Arvet efter dig". Har hört att den inte ska vara helt dum den heller😉 Skulle vara perfekt om den kom på film sen också!!Vad kul att du läser min blogg förresten!! Förväntar mig dock inte att någon ska läsa den, utan skriver bara för att det är kul. Men roligt ändå att du kika förbi😄

Ha det gryyyyymt💙


Likes

Comments

Tja tja bloggen😜

Som ni kanske redan har läst så ska jag hjälpa mina kusiner att flytta imorgon. Spännande spännande. Länge sedan jag gjorde eller hjälpte till med någon inflyttning. Så det blir kul (tror jag😜). Under nästintill hela dagen är det bara jag som kommer hjälpa dom att flytta (ur min lilla familj), men sen på efter middagen kommer även pappa. Så vi får se om man får lyfta några tunga lådor och visa hur stark man är 😜 Dock verkar det som att dom sparar det tunga tills pappa kommer....så blir nog ingen chans för mig att visa hur biffig jag är...😭 hahahaha😜

På kvällen blir det dock andra planer. Någon gång runt 20 tiden tar jag tåget in till Strängnäs (från Eskilstuna) för att träffa några av mina älskade vänner ❤ Vi ska nämligen gå på bio och se "livet efter dig". Det är jag taggad för!!


Jag tror att många känner till den filmen, fast kanske främst boken. Den handlar om en tjej som heter Louisa och en handikappad man vid namn Will. Storyn är väldigt romantisk. Mer än så kommer jag inte säga😉 För iallafall jag gillar inte speciellt att få reda på mycket av storyn innan jag läst boken eller sätt filmen. Jag tycker det blir spännande utan att veta. Därför avstår jag gärna att läsa baksidan på böcker😝

Just nu håller jag på att läsa boken. Jag har inte kommit så långt ännu. Troligtvis kommer jag inte läst klart den tills jag ska se filmen. Men jag hoppas på att det fortfarande blir intressant och spännande att läsa boken efteråt.

Tipsar väldigt om att läsa boken och att se filmen!! Har hört att båda är väldigt bra, och än så länge äger boken.


Tycker omslaget ser sååååå härligt och vackert ut😍


Ha det så bra!! Hörs👋

Likes

Comments

Hej hej alla härliga!! 😄

Trevligt att du hittade hit (igen?)😜

Som ni kan läsa i rubriken så kommer jag inom en snar framtid få ett nytt rum. Man kan dock defeniera nytt rum på lite olika sätt. Så för att kort förklara så ska jag göra om mitt rum helt. Inga väggar ska rivas eller byggas. Men nya tapeter och möbler ska fixas. Ska bli himla nice. Förut var jag faktiskt väldigt skeptisk till att göra om mitt rum. Ville inte ta bort någonting, för allt bar liksom med sig ett minne och lite nostalgi... eller hur jag ska förklara. Hoppas ni förstår 😜.

Men allt skjutsades igång helt oförberett i Söndags. Då det helt random vid matbordet bestämdes att en av min kusiner skulle köpa min säng 😜 Hon hade tydligen suktat efter en precis likadan som jag har så det passade perfekt. Eftersom vi pratat om att köpa ny säng till mig. Himla kul:))))

Så av den anledningen tillbringade jag dagen innan gårdagen (😂) med att rensa ut HELA mitt rum. Sortera saker som ska slängas, sparas och skänkas. Ett himla jobb alltså.....men helt klart värt det!! Anledningen till sorteringen var för att min farfar imorn 7.30 (TIDIGT) kommer och hämtar min (gamla) säng. Så jag satte igång att göra om mitt rum direkt 😂. Har väldigt svårt att göra mig av med saker. Vill jätte gärna spara ex alla tidningar, teckningar, klåtter papper etc för när jag kollar på dom ser ja så mycket minnen. Men nu har jag slängt det mesta...men inte allt ;)

Det var ett ganska kul sätt att spendera dagen på. Förutom att jag blev lite uttråkad och att jag kände att jag börjar bli gammal (snart 16 omg:P). Nej, men fick bara lite ont😂

En sån här säng fast vit hade jag. Hade även en tredje säng under som man kunde dra ut. Extremt praktiskt om man bjuder hem en stor skara att sova över hemma.


Såhär ser rummet och sängen ut nu :P (och min pappa)

Redo att hämtas!!Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... så var väll min dag. Annars har jag legat och läst och bara chillat. Har haft ute marsvinet nästintill hela dagen. Han springer runt och tjuter, och det är inte speciellt enkelt att förstå vad han menar....men har en känsla av att han saknar sin marsvins kompis.:(

Iallafall så ska jag alltså upp runt 7.00 imorn för att vara beredd när farfar kommer och hämtar sängen. Vi kör sedan till Eskilstuna där mina kusiner bor och så hjälper vi dom packa upp. Spännande att se deras nya lägenhet😍

På kvällen sedan har jag lite planer......som ni om en snar framtid kommer få reda på!!

Ha det gott!!

Likes

Comments

Tjena tjena igen.

Det dröjde visst inte så länge tills det blev ännu ett inlägg. Känner att jag har lite flow just nu, och att det är så jäkla kul. Men känner även att jag vill berätta mer om mig själv. För alla vet nog inte speciellt mycket om lilla jag 😜 (använder många smileys, love them)

Men mitt namn som ni troooooolitvis har förstått vid det här laget är Fanny (Kristina) Lindblad. Jag är född 2000, men är ett december barn, och därför är jag fortfarande 15 år. Exakta datumet för min födsel är 10 december. Många tycker dock jag ser yngre ut än 15 år, speciellt nu när jag klippte lugg för 8 dagar sen. Men det är inget som stör mig. Nu när jag börjar komma upp i dom äldre åren vill en del se yngre ut😉. Hahahaha.....förbereder på att denna blogg kommer innehålla mycket onödig fakta 😜

Mer fakta om mig, är att jag ÄLSKAR att göra saker. Det kan nästan vara vad som helst. Till och med städa toaletter kan vara kul 💩. Men det bästa jag vet är att resa. Både med familj och vänner. Att upptäcka nya saker är extremt häftigt😍

Brorsan tog en selingstur i kroatien

Här var jag i Gambia 2011

Vi körde lite konster i Italien ;)

(Jag är blondinen på alla bilder)

Fast att bara umgås med kompisar och familj slår mycket. Det är något jag gärna gör under min fritid. Fritiden spenderar jag också gärna på något härligt shopping center eller i skogen.

Några intressen som jag har är gymnastik, teater, sång, hjälpa andra och att bara chilla. Allting faller mig i smaken iprincip.

Jag bor i en liten stad i det halv stora landet Sverige tillsammans med min familj. Familjen består av en pappa en mamma en lillasyster en lillebror och en hamster. Just nu har vi även ett marsvin. Tyvärr behöver vi sälja honom :(

Förutom villan i lilla Strängnäs har min familj och våra kusiner en villa vid vattnet ute på landet i lilla Torpa. Enligt mig är det den absolut bästa platsen på jorden.

Jaaaaaa... det var en del om mig.

Under tidens gång kommer ni få reda på en hel del mer om mig.

Ha det så bra!

Likes

Comments