She flaw'

Alltså Beyonce?! Inte nog med att hon är den mest vackraste och snyggaste kvinnan worldwide, även otroligt begåvad, smart och talangfull. Så tar hon varje tillfälle hon får på scenen att prata om politik. Hon står för jämställdhet och står upp för oss kvinnor. Tänk om alla var som Beyonce och vi alla var ett stort team, då skulle vi tjejer styra världen tror jag haha, who run the Word?! Jag är feminist och jag står för det. Jag älskar killar och har inget emot någon. Vi tjejer kan också vara bitchiga , kaxiga och lika mycket otrogna och svin, Sverige är ett ganska jämställt land, och det ska man vara tacksam över.

Men så fort man säger man är feminist så är det någon kille som blir lack. Det står ju bara för jämställdhet. Jag har otroligt många gånger känt mig utsatt och som att jag var "bättre" när jag var blyg och bara höll tyst, har jag växt upp till en ganska hård tjej som aldrig tar skit från någon. Och vet mitt värde, jag låter aldrig någon trampa på mig eller säga vem jag är.

Vissa killar har nog väldigt svårt att hantera det. Jag är inte tjejen som i ett förhållande tar så mycket skit eller låter mig styras av någon annan. Ingen borde vara, kille som tjej.

Men jag tycker kvinnan är en otroligt fin skapelse och vi borde va stolta över våra mammor som ger oss liv, och till killar där ute som använder ord som slyna slampa hora osv, tänk på vem som födde er. Tänk om någon hade kallat er syster eller kusin liknande.

Senast i helgen, när jag festa med ett gäng killar var det direkt en kille som störde sig på mig, jag visade inget intresse av att prata med honom eller hans vänner direkt. Han sa till mig från ingenstans att han ser mycket bättre ut än mig, från ingenstans, han ville direkt trycka ner mig, beror det på att jag är självsäker? Ska jag behöva ta skit för det, sen sa han "vad gjorde du egentligen i Marbella, din slyna?" Sen hoppade han in i en bil och åkte iväg. Jag blev chocked.

Alltså jag är speachless. Jag blev så jävla förbannad, jag lovar er om han inte hade åkt iväg hade det blivit liv i bygget. Vad jag gjorde i marbella? Jag satt dag ut och dag in på ett teleföretag och ringde upp privatpersoner och intervjua dem och sålde vidare intervjuerna till Microsoft och Apple. Det kämpade jag med varje dag, i 30 graders värmen, gubben.

Jag var kanske inte helt oprovocerade för vi hade lite en beef thing i början, mer på skämt. Men shit. Det värsta var att ingen som jag var med eller av hans vänner reagera heller. Hans vänner sa att jag iprincip fick skylla mig själv och bad om det. Alltså förstår ni vilken värld vi lever i? I 2017? Men om det hade varit en tjej som sagt det hade väl alla tryckt ner henne.

Nej jag blev sjukt jävla arg och det förstörde hela min kväll, faktiskt. Jag tycker inte detta är okej någonstans. Jag kommer aldrig lägga sånt här på hyllan. Aldrig.

Varför är jag en slyna? Han snackar om hur många och snygga tjejer han har haft sex med? Gör det han mer till en man, eller att han sa till min tjejkompis att dem ska "knulla" , jag träffar dessutom någon just nu, medans han ligger runt, gör inte det honom till mer slampa än mig? Äsch jag vet att jag måste ha något eller göra något som får han att känna hotad. Så tydligen är det jag som lyckats med något han inte har antar jag , därav detta hat. Tror många vet vem denna person är, jag hade lätt kunnat hänga ut honom och säga hans namn. Men jag tänker inte göra det, för då hade han nog aldrig mer fått ligga, jag kan inte mer än att tycka synd om honom och hoppas på att människor som även han växer upp en vacker dag.

Men jag tar verkligen inte något sånt. Jag har förlorat all min respekt för denna människa och kommer nog aldrig säga ett gott ord om honom igen.

Dessutom har han ju raggat på alla mina vänner på det, tyvärr kommer du aldrig få ligga eller komma nära någon av dem, tyvärr gubben. Men på något sätt hoppas jag han får hybris av att han på något sätt lyckades bli the topic i mitt blogginlägg, dock av en negativ anledning. Vilket aldrig lär hända igen. Kommer nog inte ens kolla åt dit håll.
Hoppas din mamma är stolt osv att uppfostrar sådan artig gentleman. Stackars din dotter med din kvinnosyn. Äsch ska sluta såga nu.

Det jag ville få ut var mer att:

Jag kommer alltid stå upp för oss tjejer och jämställdhet, så länge jag lever. Om jag så ska kriga ensam. Vi är bäst!
Och vi borde kämpa tillsammans istället för att hata på varandra!

Och tänk på varje gång vi sväljer och tar när någon kallar oss ett nedlåtande könsord eller smeknamn. Så förlorar vi lite respekten i oss själva. Det är aldrig okej, tjejer.

Man borde tänka i vissa situationer "hade Beyonce tagit detta?"

Kärlek till er alla, glöm aldrig er värdighet. Kvinnan är mäktig och otroligt powerful. Borde hyllas, inte tryckas ner.

Och därför älskar jag Beyonce.Bowdown bitchesF.M

Gillar

Kommentarer

Bitte
Bitte,
YOU GO GIRL!! Mycket BRA skrivet Fanny! Fortsätt så. Du skriver bäst när du är förbannad. Behåll den där glöden när du skriver...bitte.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229