Ni vet den där skojaren alla har i klassen? Det är våran fina Axel. Våran fina Axel som skickades hem gång på gång från sjukhuset trotts grov smärta. Killen jag hållt ihop med sen första dagen på gymnasiet. Killen som kom fram en månad innan skolstart och sa att det skulle bli roligt att gå i samma klass. Här sitter jag med kläder från Axel som han lånat ut när jag frusit och det rinner många tårar. En jacka som är hans fick jag efter att han & jag hade paddlat med skolan och andra killar hade stänkt ner mig helt, fina omtänksamma Axel. Den dagen är förövrigt en av mina favoritdagar, skrattade så himla mycket och vi hade ett jättebra teamwork. När han eller om han läser detta kommer han säkert tänka på alla skrivfel jag gjort och sucka men samtidigt le förhoppningsvis. Det är Axel duktig på, att rätta mig. Något annat Axel är duktig på så är det att komma försent. Han kom alltid 10-20 minuter sent till lektionerna men lärarna skrattade mest åt det för det är sån han är men ändå så himla duktig i skolan. Jag störde mig rätt mycket på det för att när jag kom försent fick jag en arg blick. Så när vi skulle skriva "klassnomineringar"till studenten så bestämde jag att han skulle få " Klassens drop in".. Men Axel fick aldrig vara med på vår student. Första dagen på studentveckan dök inte Axel upp och jag blev jättebesviken för jag trodde det var för han ville vara hemma med sin tjej men det visade sig var något helt annat.

Axel har cancer. Första dagen på studentveckan fick han åka in till akuten av smärtorna men vi hade ingen aning varför han var borta..Han skrev till mig den 9 juni att det förmodligen var cancer och att jag gärna fick skicka bilder och videos från dagarna på studentveckan eftersom han inte fick uppleva dom. Jag är en person som är väldigt stängd och har svårt att visa känslor och gråta så jag pratade runt det och skojade med han för det är sån jag är. Men nu är det svårt att vara stark. Folk skriver och frågar mig varje dag om Axel och tills idag har jag lyckats hållt ihop, men idag när jag hörde Axels pappa prata om hans cancer i expressen och klassen skrev samtidigt så sprack det. Jag sitter och gråter mängder av tårar som jag inte gjort på snart 3 år. Det gör ont i hela mig att en så fin person på bara 19 år får gå igenom en sådan sak. Att jag på själva studentdagen hade dukat åt en kille som inte skulle dyka upp för han hade cancer i skelettet, levern, ryggen, nacken och lungorna..Jag hade innan sett framför mig hur Axel skulle lassa på mat på sin tallrik och hur han skulle skratta åt sin 'klassnominering' men det sluta med att vi fick spela in en video där vi hälsar till Axel som ligger som paralyserad i en sjukhussäng medans vi firar.

Jag ville bara skriva av mig lite, vet inte vad mer jag ska skriva för har så mycket tankar och känslor nu så det blir bara rörigt. Jag är besviken på sjukvården. Allt jag kan göra just nu är att finnas där för honom.

Jag längtar tills jag får krama dig igen. Bli frisk nu, vi ska paddla ihop igen du har lovat mig det.

Ni kan läsa om Axels sjukdom här: http://www.expressen.se/nyheter/lakarna-missade-att-axel-19-hade-cancer/


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något som jag verkligen älskar är dessa fruktsallader dom säljer överallt som känns så himla fräscht som inte finns i Sverige. Finns säkert någonstans men inte i varje hörn som här i London. Så just nu sitter jag och syster och avnjuter en varsin medans vi testar lite sminkprodukter vi köpt.

Likes

Comments

Hejsan alla! Idag var vi på afternoon tea på Kensington Garden som var superlyxigt & gott. Utanför var det massa med ekorrar som var vid en man och vi fick små nötter vi mata dom med men sen börja duvor flyga på oss så därför blev det inga bra bilder för var livrädd haha. Har en riktig fobi för fåglar. Sen var vi i en gigantisk lekpark som var inspirerad av peter pan filmen som var jättemysig. Sen har vi såklart shoppat jättemycket men jag köpte mycket presenter så vill inte ta kort på det. Har provat massa balklänningar men köpte ingen för hitta inte den "rätta" tyvärr men ska hålla ögonen öppna imorgon.

Puss

Likes

Comments

Jag fick sån himla jobbig migrän så jag blev sängliggandes medans dom andra var ute och åt så det var ju mindre kul.. Men Hannah kom upp med thaimat till mig och fick proppa alvedon så nu är det faktiskt bättre. Vi var nyss ner och köpte Starbucks och lite pistagenötter så nu ska vi spela kort. Imorgon ska jag försöka hitta min balklänning och även lite presenter. 

Natti på er

Likes

Comments

Jag har inte riktigt än bestämt mig om jag ska fota nu under resan allt jag köper eller göra ett stort haul inlägg när jag kommer hem till Sverige. Kanske gör lite både och men tänkte bara slänga in 4 snabba bilder på mina påsar och godiset för jag och Hannah testade godiset härifrån och det var ingen hit. Jag är inte sån godisråtta men svenskt godis är verkligen underskattat. Nu ska vi gå och äta så ni får ha så bra!

Puss

Likes

Comments

Hej fina ni! Idag vakna vi tidigt och det blev frukost på sängen sen fixade vi oss och gick ut och gick. Vi avsluta promenaden med att shoppa på det gigantiska köpcentret Westfield som ligger ca 100meter ifrån vårt hotell. Är riktigt trött nu och har migrän så ska vila en stund innan vi går ut och äter.
Puss

Likes

Comments

Hej alla! Nu är vi äntligen framme i London och jag är så imponerad redan från taxi turen hit. Rummet är jättefint och nedanför ligger bland annat Starbucks och Subway så imorgon ska vi gå och köpa frukost och invänta att alla affärer öppnar sen kommer kortet gå varmt. Kommer en stor bildbomb imorgon men nu ska jag duscha och sen lägga mig och titta på film.
Puss

Likes

Comments

Nu börjar många leta efter studentklänningen och jag tänkte dela med mig av 3 fina jag hittat. Den i mitten är helt klart min favorit! Jag är ute efter en klänning med fina spetsdetaljer och fin rygg som ni nog kan ana efter att ha sett bilderna.

Puss

Likes

Comments

Nu har Therese kommit hit ni hittar hennes blogg HÄR. Så vi sitter och äter gotta och pratar om allt mellan himmel och jord. Men nu ska vi titta på fångarna på fortet för Daniel Paris och Anna Book är med så kan tänka mig att det blir ett riktigt roligt avsnitt!
Puss

Likes

Comments

Jag är så sugen på att köpa någon av dessa skor från Steve Madden och ha till min bal och student. Så himla snygga! Ska avvakta tills jag köpt klänningen så jag kan matcha färgen efter den men jag dööör för dessa skor.

Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag åka och handla lite gotta för Therese kommer hit ikväll så ska vi se på fångarna på fortet och bara ha det mysigt för jag känner för att ta det lite lugnt nu eftersom jag åker imorgon.


Puss

Likes

Comments