Första bilderna är på en färgning jag har gjort och de två nedre bilderna är från en toning jag gjorde eftersom kunden ville ha håret mera i grått och inte så gult så det blev en riktigt fin uppfräschning! Mycket balayager och slingningar har vi på salongen så det tycks vara väldigt "inne" nu i vår också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En före bild och flera efterbilder på min modell som jag gjorde yrkesprov inom vårdbehandling och styling på. Gjorde vårdbehandling med Schwarzkopf BC Oil Miracle serien, först med schampot som hör till serien två gånger och sen med inpackningen och en ampull som man häller i en klick av inpackningen. Hade i det i 5 minuter ca. och håret blev så lent och glansigt!

Fönade håret och la in en clips hårförlängnings remsa eftersom vi skulle göra det och tuperade sektionen före jag la i den. Sen lockade jag håret och flätade två små flätor på ena sidan och avslutade med en olje mist som hör till serien och sen också hårspray och glansspray. Modellen blev riktigt nöjd!

Likes

Comments

Bilder på en slingning jag gjorde förra veckan. La i en toning i tvättstället sen för att få bort de gula tonerna. Resultatet blev riktigt bra!

Likes

Comments

Slingade hela håret med många slingpaket för att få bort den långa utväxten och gjorde sen så att håret fick en kallare och mer naturlig blond nyans i tvättstället.

Likes

Comments

Första bilderna är en före bild och resten efter bilder på en färgning jag gjorde i förra veckan. Först färgade jag roten och sen blonderade jag upp längderna och nyanserade i tvättstället med Fabuloso.

Har även övat på rakning med kniv på dockan när jag har haft lite mindre att göra och har även julpyntat lite i salongen.

Likes

Comments

Första bilderna är efter bilder på en herrklippning, sen är det efter bild på en slingning jag gjorde och sista två bilderna är före och efter bilder på en klipp och färg.

Är fortfarande på samma salong, JS-Style i Brändö och trivs superbra ännu! Klipper och färgar mycket varje vecka och roligt är det.

Likes

Comments

Före och efter bilder på en färgning jag gjorde.

Praktikdagarna går fort och jag har många klippningar och färgningar. Har även sett på Botany färgningar, vilket är en ekologisk färg som vi har här på salongen som jag ska skriva mera om i ett skilt inlägg.

Likes

Comments

Hade yrkesprovet inom HS för några veckor sedan. Började med att tvätta håret hennes med Evo ritual salvation serien eftersom hon har ganska torrt hår. Sen klippte jag håret några centimeter och i nacken tog jag med en liten rakmaskin för att få bort alla små hår. Tunnade inte ur så mycket eftersom hon inte ville det och klippte pannluggen lite med kniv. Fönade sedan håret med rundborste och la i skum före det.

Likes

Comments

Allt rullar på som vanligt på salongen, förra veckans tisdag hade vi kurs på salongen från märket som vi har vilket är Id hair så det var vi och några andra frissor som var här och vi fick lära oss om lite nya färger och dylikt som har kommit ut inom märket. Testade även ett nytt "färgbalsam" som man kan blanda och använda som direktfärg och jag fick testa det på Åsa.

Denna vecka har jag en hel del klippningar och färgningar framför mig.

Likes

Comments