Jag är en sån som älskar att lyssna på poddar, trots att jag somnar cirka en halvtimme in i dom och inte har en aning om vad som sagts när jag vaknar :) Har iallafall några favoriter jag tänkte dela med mig av här då jag själv tycker om att ta del utav andras podd - tips.

1. Jag är ingen hockeyfru

2. Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

3. Wahlgren & Wistam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor

Vi är tillbaka i stugan för att kolla på Sveriges hockeymatch mot Finland i OS. Första dagen i backen var väldigt kall, minus tio grader. Det är dock väldigt mycket snö här vilket är så fint ( precis som om man inte hade fått nog av vintern nu hahah ). Resten av kvällen så blir det bastu, god mat och titta på handboll.

Likes

Comments

Resor, Snapshots

Efter en sju timmars lång bilresa så är jag äntligen framme i Tänndalen. Usch alltså det kändes som att den där bilresan aldrig skulle ta slut ..

Hur som, just nu så är jag med Matilda i vårt rum och bara snackar och lyssnar på musik. Hennes familj kom fram runt fem så hon har ju hunnit vara här ett tag iallafall! Trots att jag inte är det största fanet av att åka skidor så är det alltid så himla mysigt att vara här i en vecka med mina kusiner och deras familj. Tycker verkligen om när vi umgås, det är jätte mysigt verkligen!

Här får ni några snapshots ifrån bilresan hahah ..

Likes

Comments

Resor

Yeees, nu drar vi!!! Efter mycket velande så bestämde jag mig för att hänga på familjen till Tänndalen ( hatar att åka skidor ..... ). Vi ska vara där i en vecka ( om jag inte lyckas övertala alla att åka hem på torsdag eller fredag istället hahah ). Ska bli skönt att komma iväg lite ändå faktiskt!!

Likes

Comments

Blev en väldigt mysig fredagkväll med lite ändrade planer. Började med att möta upp Alice på Ming där vi käkade ett tag. Sen drog vi till ishallen för att kolla på en hockeymatch. Tycker det är så mysigt att sitta i den där ishallen och titta på hockey på fredagskvällarna hahah? Blir ju lite roligare att kolla på hockey här i stan nu när jag har varit med och hjälp till lite med deras medier och sånt. Så behöver inte ta mig till Stockholm för att kolla på Djurgården så fort jag ska kolla på hockey längre hahah ..

Likes

Comments

Började morgonen med lite intervaller på gymmet med Towe. Tror nog aldrig att det har varit så jobbigt samtidigt som det gick så bra hahah? Sen drog vi och åt i skolan och för att vara med på en lektion. Slutade vid tre och eftersom träningen ikväll är inställd så ska jag träffa min kusin och käka lite innan vi drar på hockey.

Likes

Comments

Statements

Igårkväll / imorse så sa det ifrån. Även fastän jag ville, så gick det inte. Jag är en sån person som älskar när det händer saker och vill vara alla till lags, vilket min egna hälsa får lida av. Jag tror typ att jag ska kunna träna tio gånger i veckan, gå i skolan fem gånger i veckan, plugga inför prov och inlämningar samtidigt som jag pluggar inför körkortet. Övningsköra, åka från handbollshall till ishall för att spela in olika videos för att sedan lägga ned timmar på att redigera dem. Umgås med alla mina vänner och dessutom ha ett extra jobb på mio möbler. Hjälpa till hemma, plocka i och ut diskmaskin och tvätt och på allt detta sova endast sex timmar per natt. Nej, det funkar inte så. Trots att majoriteten av ovanstående är saker jag älskar att göra så går det inte att hålla på med så mycket samtidigt. Jag måste lära mig att lägga undan saker. Börjar jag med något nytt så måste jag ta bort något annat. Nu blir ju skolan lidande också eftersom jag vart tvungen att stanna hemma idag pågrund av detta. Dags för en förändring, man kan inte vara överallt hela tiden. 

Likes

Comments

Mat, Vardag

Men glad alla hjärtans dag hörrni!!! Denna dag spenderades med Linn ( är någon förvånad? ). Vi drog ner till stan och lunchade på Phil’s Burger under en håltimme i skolan. Efter skolan så drog vi hem till mig och badade och chillade. Så myyys!! Sen ikväll är det match vilket är jätte kul.

Nu är det bara två dagar kvar tills lov och om det behövs .. Efter lovet så är det endast en månad kvar tills jag fyller arton också? Längtar!!!

Likes

Comments

Mode , Inredning

Här är det stället där jag förvarar de mesta av mina kläder som jag använder ofta. I princip allt är från IKEA, iallafall all förvaring ni ser. Jag själv tycker om att ha mina kläder hängandes så att jag kan se vad jag faktiskt äger hahah ..

Likes

Comments

  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw