Nyttiga kokostoppar:

1 äggvita
1 msk honung
2,5 dl kokosflingor
Gör såhär:

1. Sätt på ugnen på 175°. Börja med att fördela äggulan med äggvitan, släng gulan. Vipa äggvitan i en bunke till ett hårt skum ( som man gör med maränger) med en elvisp. Ta sedan och tillsätt kokosen och honungen och blanda väl med en sked.

2. Pensla lite olivolja på ett bakplåtspapper. Placera ut ca 10 små högar på ett bakplåtspapper med en plåt och forma dem till små toppar, eller så kan du rulla dem också. Tänk på att pressa ihop massan hårt så att de stannar så under grävningen.

3. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter, klart!

  • 348 Readers

Likes

Comments


  • 344 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er mina underbara läsare! Jag är fortfarande sjuk, vilket känns skit.. Eller är inte sjuk, har mer skit ont i magen så jag vänder och vrider mig på natten, vilket leder till att jag inte får så mycket sömn. Mamma och jag hade en väldigt mysig kväll för oss själva igår, eftersom mamma är i Stockholm och arbetar tis-fredag, vi gjorde en god och NYTTIG mat som bestod av: Kyckling(protein), wook och nudlar. Väldigt gott! Vi unnade oss också en efterrätt som bestod av: Varm frukt med vit choklad. Nu ska jag fortsätta se på Nyhetsmorgon då det handlar om nyttig mat, roligt att lära sig mer och mer för varje dag. Puss och kram!

Likes

Comments

Jag tänker inte på beach 2014, absolut inte. Visst så är de 1 juni som gäller, att vara fit for fight för stranden liksom men det jag kämpar mest för är gladiatorerna 2018, att stå öga mot öga mot Bullet, eftersom en del säger att vi är lika, inte på utseendet då hoppas jag, haha, men kroppen är ju inget fel på henne. Det kanske är den mest konstiga drömmen jag har, men det är verkligen en sjukt stor dröm som jag hoppas kan bli uppfylld. 


Likes

Comments

I förrgår beställde jag ett par nya tights, till både mig och mamma. Förhoppningsvis ska de väll anlända till utlämningsstället idag. 

Likes

Comments

Hej! Som ni alla vet, eller de flesta iallafall så har jag varit sjuk i drygt 3 veckor, men igår så var jag frisk, alltså helt frisk, kände inte ens lite förskylning så ja tränade, vilket kändes jätte bra. Har inte tappat så mycket styrka iallafall. Men jaja, här sitter jag idag, sjuk.. Magbesvär, feber, förskyld, huvudvärk, och lite ont i halsen. Suck säger jag bara.. Nu ska jag käka kvarg och lägga mig i bingen och sova. Puss. 

Likes

Comments

         

Nej träningsvärk kan inte motverkas, iallafall inte helt och hållet och tur är väl det kan jag väl tycka. Jag brukar göra jämförelsen med bakfylla. Skulle människan inte bli bakfull skulle förmodligen fler personer dricka större mängder alkohol och framförallt oftare. Vissa människor har iofs inte förmågan att bli bakfull och likadant får vissa människor inte träningsvärk och vad detta beror på kan man ju fråga sig och forskningen (alkohol som idrottsmedicin) skulle sannolikhet vilja göra lite tester på dessa individer för att se vad som skiljer dem mot resten. Men det är alltid viktigt vad man en gör i tränings syfte att både stretcha före och efter passet. Det är väldigt jobbigt med verk, speciellt träningsverk, som tur är i brukar de inte ligga i så länge för då kan de vara annan verk som kommer från att du kanske utövat fel övning, det jag menar med det är du utövat det på fel sätt. 

Likes

Comments

Hej! Känns väldigt bra med lördag, älskar lördagar, att bara umgås med familjen och ta det lugnt. Idag så vaknade jag vid 9, väldigt skönt att inte sova allför länge, åt en god frukost med mamma och pappa och sedan bagav vi oss mot Maxi för att köpa sen julklapp till Todd som är min yngsta brorsas barn. Ikväll så får vi besök då vi även ska fira mamma i förskott, mysigt! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, ta en sväng med hunden samt att fixa mig. Hörs senare. Puss. 

  • 407 Readers

Likes

Comments