Header

Hej!!
Idag har laget spelat match och det gick bra !! Sen efteråt kollade vi bara matcher sen åkte vi och köpte thai och åt på verandan hemma :)) skönt med solen!! Jag träffade en kompis ockdå och vi åkte med Pokémon och leta bär haha... Men men nya tag imorgon uppstigning klockan 6 ;)) även om jag inte ska spela eftersom skadan ska jag ändå heja på laget såklart !
Hörs imorgon /C

Hehe ignorera texten ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, vi vann den sista matchen med 6-0, underbart! Nedan ser ni bilder ifrån idag! En riktigt bra dag / F

Likes

Comments

Nu är vi på gothia och har spelat vår första match. Vi bytte spelet till 4,4,2 istället för 4,2,3,1 !! Mycket bättre vi vann med 5-1 :) jag var inte med på grund av min skada tyvärr... nu går vi baaa runt här och väntar på nästa match som börjar klockan 3 på inlag!!
Nu hoppas vi på gruppseger så vi kan gå till a-slutspel!!

Vi hörs senare !! /C

Likes

Comments

Idag väntar två matcher, den första startar klockan 10:00 och är på inslag mot Tallboda. Jag tror Tallboda är riktigt bra och bättre än dom vi mötte igår så idag krävs det ett mycket bättre spel. Igår hade vi inget tålamod och spelet bestod bara utav att vi sköt upp bollen så fler vi fick den i princip men det ska vi ändra på idag. Nästa match startar 15:00 och den är emot danderyd som jag inte vet något om men dom är nog riktigt bra dom med!
Idag går vi för vinst!! / E

Likes

Comments

Hej på er, äntligen är gothia igång.
Idag spelade vi 1-1 mot lira BK. Imorgon väntar två matcher 10.00 & 15.00 på inlag.

Kram / F

Likes

Comments

Imorgon är det en stor sak som händer, gothia cup drar i gång och jag är så sjukt taggad. Idag har jag bara förberett mig inför imon, t.ex köpt nya match strumpor i större storlek. Nya strumpor är så skönt att ha, dom är så mjuka! Jag har även tagit promenader under dagen för att mjuka upp kroppen men också badat i min jacuzzi som har massage saker för att massera mina ben osv så det har varit en riktigt skön dag.
Nu ska jag sova och vakna ganska tidigt imon för att åka ner och skriva in mig som spelare osv med laget! Ska nån av er spela gothia? / E

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att ni har det bra. 
Äntligen sätter gothia igång imorgon, första matchen är 14.30 på inlag och jag är så sjukt taggad!! 
Nya astmamediciner, skoskavsploster och energibars är såklart fixat, haha. 
Hörs imorgon / F

Likes

Comments

Heej:)
Idag har det bara varit en tagit det lugnt dag eftersom jag inte mår på topp!! Vet inte om jag har feber men ska kolla de. Jag är i alla fall jätte förkyld :/ sant men tråkigt.
Jag har bakat lite bullar idag men jag orkade knappt det för det bara rann i ögonen. Och på tal om varför jag inte har bilder i inlägg är för att jag inte har något utrymme. Alltså jag har för mycket bilder och har någon något tips på hur man kan göra ??

Imorgon ska jag vara med några men vet inte om jag orkar då får ta dagen som den kommer helt enkelt<3
Vet inte riktigt heller varför inläggen kommer upp så sent ? Tror det kan bero på att man vill skriva inlägg lite senare eftersom man har mer att skriva om då!! Så känner jag i alla fall men idag var inte den roligaste dagen.. Men men. Hörs imorgon
/ C

Likes

Comments

Jag tycker om att shoppa på nätet, gör inte ni också det? Därför hade jag tänkt att tipsa om tre sidor i detta inlägget. En sida som jag tror att alla ni som tycker om att shoppa på nätet känner till är Nelly.com, där finns det det mesta. Dom har väldigt bra kvalité på sina plagg och man blir alltid lika nöjd.
Nästa sida är na-kd, en ganska ny sida måste jag säga. Jag tycker att dom har väldigt fina kläder och att dom har lyckats väldigt bra med sin sida på så kort tid. Jag vet inget om kvalitén eftersom jag inte har beställt något där ifrån men jag vet en del som har gjort det och dom verkar ha bra kvalité osv. Priset på kläderna här är en aning dyrare tror jag så om man hittar det man vill ha på både nelly.com och na-kd skulle jag nig valt att köpa plagget från Nelly. Sista sidan är bubbleroom, denna sidan tror jag inte så många vet om men jag älskar den sidan, dom har mycket fina kläder och väldigt bra kvalité. Jag bar köpt några plagg därifrån och dom har jag blivit riktigt nöjd med, speciellt en klänning. Jag köpte den till skolavslutningen förra året och den gillade jag verkligen. Jag hade även på mig den detta året och den passade lika bra, om inte bättre i år. Det finns nog nån bild på den lite längre ner tror jag om du skulle vilja se den. Hoppas ni fick lite tips på hemsidor nu, gå in och kika på kläderna och se om du hittar något som du gillar! Ha en bra dag! /E

Likes

Comments