Hej! Jag hade överbjöda leder vid knäna (tror jag att det va) så jag måste dra ner på min träning och börja gå på sjukgymnastik!
Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bilen och är på väg till skolan, är fett taggad sen så efter det så har jag träning ska bli kul! Sen imorgon ska jag till sjukhuset och kolla mitt knä, men kommer ett inlägg om det imorgon! Så ni får ha det så bra så hörs vi


Likes

Comments

Hej! Nu har jag varit på kalas för min kusin som fyller 3år tror jag hahah är så dålig på hyr gammla människor är men ah! Nu ska jag mysa lite på mitt rum kolla på film och tagga träningar imorgon!
Likes

Comments

Hej! Asså detta inlägget är kanske inte så intressant att läsa men ah..

Linda är en av mina bästa vänner älskar henne sååå sjukt mycket, hon får mig att må så bra och får mig alltid att skratta hon är verkligen obeskrivlig mitt allt. Hon är verkligen systern jag aldrig fick och är sååå sjukt glad att jag har henne vid min sida hon är bäst, och sjuukt jävla fin<3

Likes

Comments

Hej! Jag har inte så mycket att skriva om men kommer snart på nåt! Men ah just nu är jag sjuk usch blä hatar det men finns inte så mycket jag kan göra.


Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag en riktigt tränings dag nu ska jag åka på gymnastik träning som håller på från tolv till tre! Sen så åker jag och mamma och äter och vilar oss i typ en och en halv timme,sen är jag tränare klockan fem! Och sem tränar jag voltige själv och sen så kommer jag hem typ åtta så idag har jag verkligen fullt upp! Men hoppas ni får en mysig söndag!


Likes

Comments